MHP eski il başkanına son görev

1990’lı yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığı yapan Mahmut Çiloğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

24 Mayıs 2019 Cuma 13:54
MHP eski il başkanına son görev

Eski dönem MHP İl Başkanı olan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını haybeden Çiloğlu’nun cenaze namazı Muratpaşa Camisi’nde kılındı.

“BİR DÖNEM İL BAŞKANLIĞI YAPTI”

Bir dönem MHP Antalya İl Başkanı olan Mahmut Çiloğlu önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Çiloğlu’nun cenazesi Muratpaşa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına Çiloğlu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya eski Milletvekili Tuncay Ercenk, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ve sevenleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.