Meslek odalarından teröre karşı 'birlik' çağrısı

ANTALYA Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu, İstanbul'daki terör saldırısını lanetleyerek halkı yan yana ve omuz omuza olmaya çağırdı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 13:20
Meslek odalarından teröre karşı 'birlik' çağrısı
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı Antalya'daki 21 meslek odasının oluşturduğu Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu, terörü lanetlemek amacıyla İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nde basın açıklaması yaptı. Açıklamayı kurul sözcüsü avukat Abit Küçükarslan okudu. Yurttaşları yan yana, omuz omuza bir arada olmaya çağıran Küçükarslan, birlik ve beraberlik zamanı olduğunu kaydetti.



Türkiye'nin kaos ve terör ortamına sokulmaya çalışıldığını belirten Küçükarslan, "Barış ve yaşama hakkını savunan tüm toplum kesimlerini dayanışmaya çağırıyoruz" dedi. "Terörün amacı milleti yıldırmak, halkı sindirmek ve korkutmaksa, bu amaca ulaşamayacaklarını bir kez daha haykırıyoruz" diyen Küçükarslan, şunları kaydetti: "Bilim ve tekniğe inanan meslek odaları olarak, aydınlığa, özgürlüğe, bir arada yaşamaya, eşitliğe, demokrasiye, hukukun üstünlüğüne sahip çıkmaya devam edeceğiz. Terör, kendi açtığı çukurda boğulana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki ulusumuzu hiçbir güç terörle hizaya getiremez. Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu olarak çok geç olmadan tüm yurttaşlarımızı yan yana, omuz omuza bir arada olmaya çağırıyoruz." Açıklamaya oda temsilcileri de destek verdi.

Son Güncelleme: 12.12.2016 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.