MarkAntalya için geri sayım başladı

Antalya'da 17 yıldır atıl halde bulunan eski otogar alanında Kadıahmetoğulları AŞ tarafından, 1996 yılında ihaleyle alınarak inşaa edilen MarkAntalya alışveriş merkezinin açılışı için geri sayım başladı.

03 Ağustos 2013 Cumartesi 10:00
MarkAntalya için geri sayım başladı
Antalya'da 17 yıldır atıl haldeki eski otogar alanına Kadıahmetoğulları AŞ tarafından yapılan MarkAntalya alışveriş merkezi, 29 Ağustos'ta hizmete girecek. Şehir merkezindeki 15 katlı yapının 5 katına kurulacak alışveriş merkezinde 160 mağaza yer alacak. Alışverişin yanı sıra eğlence ve restoranlarıyla, binanın Antalya'nın yeni çekim merkezi olması hedeflendiği belirtildi. Yetkililer, alışveriş merkezinin 29 Ağustos'ta düzenlenecek görkemli bir törenle açılacağını söyledi.

Antalya'da ilk defa mağaza açacak ünlü markaların yanı sıra ulusal ve uluslararası çok sayıda önemli markaların bulunacağı alışveriş merkezinde 10 sinema salonu, restoranlar, 3 bin araç kapasiteli otopark ve geniş teras alanları yer alacak. Antalya'nın en büyük otoparkının da burada yapıldığına dikkati çeken yetkililer, alışveriş merkezinde son hazırlıkların yapıldığını anlattı.

Alışveriş merkezindeki mağazaların dekor işlemini tamamladığını ve peyzaj çalışmalarının yapıldığını aktaran yetkililer, binanın dış cephesindeki camlı bölüme LED ışıklandırma sistemi döşendiğini, bu sistemle geceleri binada görsel ışık şovu yapılacağını duyurdu. 

Son Güncelleme: 03.08.2013 11:17
Anahtar Kelimeler:
MarkAntalyaAçılıyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.