Manavgat'ta kayıp genç aranıyor

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 12 gündür kendisinden haber alınamayan Murat Ünal'ın bulunması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

09 Aralık 2016 Cuma 18:00
Manavgat'ta kayıp genç aranıyor
Manavgat'ta 28 Kasım'da saat 19.00'da H.V. adlı arkadaşıyla evden çıkan Murat Ünal'dan haber alınamadı. Ailesi Murat Ünal'ın bulunması için polise kayıp başvurusunda bulundu. Ailesinin başvurusu üzerine Murat Ünal'ı arama çalışması başlatıldı. Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Muharrem Kurtoğlu koordinasyonunda gerçekleştirilen arama çalışmalarına 6 komando timi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, AFAD ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi dalgıç ekibi, Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşlar katıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait helikopter ve Jandarma Komutanlığı'na ait dronelerin de kullanıldığı çalışmalar, Oymapınar Gölü çevresinde yoğunlaştırıldı. Sualtı ve suüstü arama ekiplerini yaptığı çalışmalarda herhangi bir sonuç alınamazken, çalışmalar karada devam ediyor. 

Son Güncelleme: 09.12.2016 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.