Leyla Ertaş'a sürpriz doğum günü

'BOZKIRIN Tezenesi' olarak bilinen halk ozanı Neşet Ertaş'ın, Antalya'da yaşayan eski eşi sanatçı Leyla Ertaş için dostları sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

23 Nisan 2016 Cumartesi 12:36
Leyla Ertaş'a sürpriz doğum günü
Antalya Spor Dostları Derneği Lokali'ndeki sürpriz doğum günü partisine, Leyla Ertaş'ın sanatçı dostları ve yakınları katıldı. Leyla Ertaş'ın türkü söylediği sırada ışıkları söndüren ve hep bir ağızdan 'İyi ki doğdun Leyla' temposu eşliğinde doğum günü için hazırlanan pasta sahneye getirildi. Türküyü yarıda kesen Ertaş, "Bugün sevenlerim hep yanımda. Bundan güzel bir mutluluk olur mu?" diyerek teşekkür etti. Mumları üfleyerek söndüren Ertaş, arkadaşlarıyla birlikte kestiği pastayı kendisi servis yaptı.

Kutlamanın ardından yeniden sahneye çıkan Leyla Ertaş, merhum Neşat Ertaş'ın kendisi için bestelediği 'Leylam' adlı türküyü seslendirdi. Duygusal anlar yaşayan ve gözleri yaşaran Ertaş, eski eşi için, "Çok güzel yürekli bir insandı. İlelebet sevenlerinin kalplerinde yaşayacak" dedi. Konukların isteklerine de programında yer veren Leyla Ertaş, hayranlarına unutamayacakları türkü dolu bir akşam yaşattı.

Son Güncelleme: 23.04.2016 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.