Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olmasının ardından milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı'nda da sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını merak ediyor.

01 Temmuz 2020 Çarşamba 21:16
Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

30 Temmuz 3 Ağustos tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı heyecanla beklenirken, Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da Sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı merak ediliyor. Peki Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

2020 KURBAN BAYRAMI'NDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Bilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca Yaptığı açıklamada Merak edilen "Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?"sorusuna cevap verdi.

Bakan Koca'nın açıklamasında bu konuya ilişkin bir rehberin yayınlandığını anımsattı.

Kurban Bayramı'nda Sokağa çıkma yasağı ile ilgili herhangi bir çalışmalarının olmadığını belirten Bakan Koca, Şunları kaydetti: "Zannediyorum 1 aydan fazla bir zaman dilimi var. Önümüzdeki haftalardaki vakaların seyri, salgının seyri bu anlamda belirleyici olacak. Bilim Kurulu'nda gündeme gelmediği için net bir şey söylemem doğru olmaz. Kurban Bayramı'nda kısıtlılık olabileceğini şimdiden söylemem zor ama kısıtlılığın Ramazan Bayramı'ndaki gibi olmayacağı kanaatindeyim. Bilim Kurulu'nun gündemine gelir. Kararı verecek olan Bakanlar Kurulu ve Cumhurbaşkanımızın bu noktadaki iradesi."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.