Kreşli pazarın temeli atılıyor

Alışveriş yapan çocuklu kadınlara kreş hizmeti verilecek

18 Nisan 2016 Pazartesi 13:29
Kreşli pazarın temeli atılıyor
MURATPAŞA Belediyesi tarafından Sedir Mahallesi'nden yaptırılacak ve içinde kreş de yer alan kapalı semt pazarının temeli 21 Nisan'da atılacak.

Muratpaşa Belediyesi, Sedir Mahallesi'nde, kreşi olan ve sosyal aktivite alanı olarak da kullanılabilecek kapalı semt pazarı inşa edecek. Sedir Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nın temeli 21 Nisan Perşembe günü saat 11.00'de, atılacak. Semt pazarı, Sedir Mahallesi Muhtarevi arkasındaki 1500 metrekarelik bir alanda inşa edilecek.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Sedir Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çelik konstrüksiyon olarak inşa edilecek. İçinde; alışverişe gelen annelerin çocuklarını bırakabilecekleri kreşi de olacak şekilde projelendirilen pazarda zabıta merkezi, mescit ve tuvalet de bulunacak. Semt pazarının bu yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

Son Güncelleme: 18.04.2016 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.