‘Köprü altı’ söylemine Türel'den sert tepki!

Batı ilçeleri hizmet turunda sorularımızı yanıtlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu’nun köprü altı olacağı sözlerine sert tepki gösterdi.

09 Mart 2015 Pazartesi 11:21
‘Köprü altı’ söylemine Türel'den sert tepki!
Başkan Türel, boş sözlerle uğraşacak zamanlarının olmadığını ifade ederek, “ Bunların işi çözüm üretmek değil, çamur atmaktır. Hadlerini bilsinler” dedi.

Hafta sonu iki günlük Batı İlçeleri hizmet gezisi düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu için son zamanlarda ifade edilen köprü altı ilçesi olacak sözlerine yanıt verirken, muhalefete ateş püskürdü.

Eleştirinin de bir mantığı olması gerektiğini vurgulayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eleştiri yapılırken bir alternatifin ortaya konması gerektiğini dile getirerek, şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden beri Aksu için kolları sıvadık. Halil Başkan ve ekiplerimizle birlik de Aksu’ya hizmetin en iyisini, en güzelini yapabilmek için adeta zamanla yarışıyoruz. Üst geçitli kavşak projemizi eleştiriyorlar. Alttan geçsin demekle bu işler olmaz. Bu işin bir hesabı, kitabı var. Biz bu hesap ve kitapları en ince ayrıntısına kadar düşündük. Ona göre ortaya bu proje çıktı. Teknik olarak alttan geçmesinin mümkünü yok. Bunu biz değil, işin uzmanları söyledi ve rapor halinde bize sundu. Zaten muhalefetin işi çözüm üretmek değil, çamur atmak oldu. Herkes haddini bilerek konuşmalı.”
 

Son Güncelleme: 09.03.2015 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.