Konyaaltı Kazakistan'da tanıtıldı

KONYAALTI Belediyesi, Kazakistan Uluslararası Turizm Fuarı'nda stant açarak ilçeyi tanıttı.

20 Nisan 2016 Çarşamba 16:29
Konyaaltı Kazakistan'da tanıtıldı
Almati kentindeki Kazakistan Uluslararası Turizm Fuarı'na katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarda Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) olarak stant açtıklarını söyledi. Birlik Başkanı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, turizm sezonunun bu yıl biraz sıkıntılı başladığını belirterek, Kazakistan'ın Antalya için önemli bir pazar olduğunu söyledi. 



Başkan Böcek, fuarlarla hem Antalya hem de Konyaaltı'nın tanıtımına önemli katkılar sağladıklarını belirterek, "Konyaaltı'mızın güzelliklerini anlatıyoruz. Konyaaltı; denizi, havası, doğal güzellikleri, tabiatı ve alternatif turizm seçenekleri ile katılımcıların dikkatini çekiyor. Yaz-kış turizm seçenekleri ile sektöre önemli alternatifler sunuyoruz. Standımız fuarın ilk günü olmasına rağmen yoğun ilgi görüyor. Bu fuarlar sezonun iyi geçmesine adına önemli rol oynuyor" dedi.

Son Güncelleme: 20.04.2016 16:31
Anahtar Kelimeler:
Antalya Konyaaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.