Komisyoncuların yeni Başkanı Yurtpınarlı NEVZAT AKÇAN

Antalya Toptancı Hal Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği seçimini yaptı. Derneğin yeni Başkanı Nevzat Akçan oldu.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 12:45
Komisyoncuların yeni Başkanı Yurtpınarlı NEVZAT AKÇAN
Antalya Toptancı Halinde aylar önce başlayan seçim heyecanı gerçekleşen genel kurulla son buldu. Birçok misafirin katıldığı tek listeli genel kurulda, Antalyalı Komisyoncular yeni başkanını seçti. Antalya Toptancı Hal Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği başkanlığına seçilen Nevzat Akçan, kendisine destek veren komisyonculara teşekkür ederek, hal esnafının sorunlarını bildiğinin ve birlik beraberlik içerisinde hareket ederek bu sorunların üstesinde geleceğini ifade etti.



Heyecanlı olduğu her halinde belli olan Akçan, kongre sonrası derneğe hizmet eden ve hayatta olan eski başkanlara katkılarından dolayı plaket taktim etti. Görevi Akçan’a devreden eski başkan Cüneyt Doğan ise, “İki dönem derneğimize hizmet ettim. Elimizden geldiği kadar hal esnafımızın sorunlarını çözmeye çalıştım. Bundan sonra tecrübelerimi uygun gördükleri halde yeni yönetimle paylaşamaya hazırım. Hal esnafı olarak, hep beraber yeni yönetime destek vermemiz gerekiyor” diye konuştu. Eski başkanlardan Mithat Yılmaz’da Akçan’a hal esnafından destek istedi.



Yönetim kurulu listesi
Başkan
Nevzat Akçan
Asil üyeler
Erkan Tosun, Fatih Ekinci, Mustafa Demir, Murat Yılmaz, Kazım Akbulut, Esat Gök, Hasan Ertek, Mustafa Şehiner, Savaş Ayvacı, Emin Böçek, Nedim Mutlu, Kerim Kaya

Yedek Üyeler
Mustafa Öğüt, Ömer Aka, Mehmet Yörük, Adnan Demir, Erhan Büyükkasap, Hasret Aydın, Hasan Demir, Ali Şahin, Anıl Avcı, Ahmet Ercan, Şaban Tur


Son Güncelleme: 08.05.2017 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.