Kolombiyalı kadın futbolcu korktu

KADINLAR Futbol 1. Lig takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'un prensipte anlaştığı Kolombiya milli takımının santraforu 23 yaşındaki Lady Patrica Andrade Rodriguez, Ankara'daki patlama olayının ardından Antalya'ya gelmek istemedi.

22 Ekim 2015 Perşembe 13:40
Kolombiyalı kadın futbolcu korktu

 


Kadınlar Futbol 1. Lig'de ilk kez mücadele edecek 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geçen sezonki kadrosuna 5 futbolcu dahil eden Antalya temsilcisi, Kamerunlu golcü Ada Jacquette ve Almanya'da yaşayan Türkiye Kadın Futbol Milli Takımı sporcusu Filiz Koç transferiyle dikkati çekti. ABD'li kaleci Amelia Hope ile transfer görüşmelerini sürdüren 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, ligde şampiyonluk kupasını kazanmayı hedefliyor.

1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, yeni transferlerle takımın daha da güçlendiğini ve ligde şampiyonluğu kazanmayı istediklerini vurguladı. Transfer çalışmaları sürecinde geçen hafta Kolombiya kadın futbol milli takımının santraforu Lady Patrica Andrade Rodriguez ile prensipte anlaştıklarını kaydeden Türk, Ankara'da yaşanan terör olayı sonrası futbolcunun Türkiye'ye gelmediğini söyledi.

Kadın futbolunun dünyaca en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen ve ABD'de New Jersey'de forma giyen Andrade'nin, Ankara'da yaşanan patlama dolayısıyla 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'a transfer olmaktan vazgeçtiğini anlatan Türk, "Oyuncu ile anlaştık, vize işlemleri tamamlanmıştı. Ankara'daki terör olayının ardından Türkiye'de futbol oynamaktan vazgeçti. Kendisini ikna ettik ama sonrasında annesi Antalya'ya gelmesine izin vermedi" diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.10.2015 13:41
Anahtar Kelimeler:
AnkaraMuratpaşaPatlama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.