Kılıçdaroğlu'nun Antalya tatili bitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar günü Antalya'nın Kaş İlçesi'nde başladığı tatilini noktaladı ve Ankara'ya döndü. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Tatildeydiniz" sorusuna “Evet" karşılığını verdi.

01 Ağustos 2013 Perşembe 14:28
Kılıçdaroğlu'nun Antalya tatili bitti


CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Kaş İlçesi'nde eşi Selvi Kılıçdaroğlu, kızı Azime Aslı Nadir, torunu Duru Nadir ve damadı Cenk Nadir'le yaptığı tatil sona erdi. 5 günlük tatilin ardından sabah saatlerinde Kaş'ta kaldıkları otelden ayrılan Kılıçdaroğlu, Antalya'da önce kızının evine uğradı. Burada torunuyla vedalaşan CHP Lideri, daha sonra eşi ve yakın bir akrabasıyla birlikte Antalya Havalimanı'na geldi.

Kılıçdaroğlu'nu uğurlamada sadece CHP İl Başkanı Devrim Kök yer aldı. VIP minibüsten önce Selvi Kılıçdaroğlu indi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kendisini bekleyen gazetecileri “Merhaba arkadaşlar" diyerek karşılarken, “Tatildeydiniz?" sorusuna kısaca “Evet" dedi ve açıklama yapmayacağını kaydetti. Kılıçdaroğlu'nun ardından 2 siyah, bir kırmızı 3 valiz, korumaları tarafından taşındı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve eşi, THY'nin 14.00 uçağıyla Ankara'ya döndü. 

Son Güncelleme: 01.08.2013 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.