Kılıçdaroğlu'nu Baykal karşılayacak

CHP'nin Antalya kampı, yarın Belek Sirene Otel'de başlıyor. Saat 17.00'de Antalya'da olacak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Deniz Baykal havalimanında karşılayacak.

30 Ekim 2014 Perşembe 18:58
Kılıçdaroğlu'nu Baykal karşılayacak
CHP'nin yarın Antalya'da başlayacak 'TBMM 24'üncü Dönem 5'inci Çalışma Toplantısı' adıyla gerçekleşecek 3 günlük kamp için milletvekilleri ve parti meclis üyeleri 10.00- 12.00 saatleri arasında kampın gerçekleştirileceği Belek Sirene Otel'e gelerek giriş ve kayıt yaptıracak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise kampa katılmak için saat 16.00'da Ankara Esenboğa'dan Antalya'ya hareket edecek. Kılıçdaroğlu'nu, havalimanında CHP eski Genel başkanı Deniz Baykal karşılayacak. Aynı gün saat 19.30'da yemekte milletvekilleriyle bir araya gelmesi beklenen Kılıçdaroğlu, 1 Kasım Cumartesi günü saat 10.00'da kampın açılış konuşmasını yapacak.

CHP Lideri'nin konuşmasının ardından CHP'nin Antalya kampı, TBMM Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'nin TMBB grubunun faaliyet raporunu sunmasıyla devam edecek. Kamp, saat 11.30'da Genel Başkan Yardımcı Selin Sayek Böke'nin 'Ekonomi Politikaları ve Bütçe' başlıklı, saat 13.30'da Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata'nın 'Seçmen Davranışları' sunumuyla devam edecek. Cumartesi günü saat 14.30- 18.00 arasında ise milletvekilleri değerlendirmelerde bulunacak.

CHP'nin Sirene Otel'deki kampın son günü ise CHP Genel Başkan Danışmanı Murat Özçelik'in 09.30'da başlayacak ve dış politik gelişmeleri konu alacak sunumuyla başlayacak. Kamp CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun saat 10.30'da gerçekleştireceği kapanış konuşmasıyla tamamlanacak. Kampın ardından Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'dan İstanbul'a geçecek ve pazar gecesi Ankara'ya gidecek.

CHP'nin Antalya kampı için tercih ettiği Sirene Otel, Serik ilçesine bağlı dünya ünlü turizm merkezi Belek'te bulunuyor. 300 metre uzunluğunda kumsala sahip 5 yıldızlı tatil tesisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, SPA ve tenis kortları yer alıyor. 4 alakart restoran, 2 açık büfe restoran ve 6 barın bulunduğu tesis, 193'ü villa olmak üzere 426 odaya sahip. Ultra her şey dahil konseptiyle hizmet veren otelde farklı büyüklüklerde 5 kongre ve toplantı salonu bulunuyor. CHP'nin toplantılarını 577 metrekare büyüklüğünde ve 500 kişi kapasiteli Atlas adlı salonda yapması bekleniyor.
 

Son Güncelleme: 31.10.2014 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.