Kermeste Ahmet Mekin sürprizi

'SEVGİLİLER Günü'ne özel açılan 'Sanatın Ustaları' kermesini ziyaret eden Türk sinemasının usta oyuncusu Ahmet Mekin, yoğun ilgi gördü.

06 Şubat 2017 Pazartesi 11:25
Kermeste Ahmet Mekin sürprizi
Ebru sanatçısı Mukadder Kavas'ın koordinatörlüğünde Kalekapı Meydanı'ndaki Şehitler Çay Bahçesi'nde 6'ncısı açılan 'Sanatın Ustaları' adlı kermeste 20 ressamın yanı sıra ebru, seramik, mis sabun-jel mum, keçe işleme, takı tasarımı, cam vitray, deri çanta, su kabağı, otantik kıyafet, bez bebek, ahşap boyama, doğal taş ve polimer kil tasarımı sanatçıları stant açtı. 

Sanatçılar, stantlarında bir yandan üretim yaparken bir yandan da 'Sevgililer Günü'ne özel hazırladıkları eserlerini satışa sundu. Sanat eserleriyle renk cümbüşüne dönüşen çay bahçesi sanatseverlerin akınına uğradı. Sergiyi Türk sinemasının usta oyuncusu Ahmet Mekin de ziyaret etti. Mekin, sanatçıların ve ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Pek çok kişi Ahmet Mekin'le hatıra fotoğraf çektirdi. Sanatçıların sıcak ilgisini karşılıksız bırakmayan Ahmet Mekin, çekimleri tamamlanan ve 'sürpriz' diyerek ismini açıklamadığı yeni bir filmde rol aldığını, çok yorulduğu için dinlenmek için Antalya'ya geldiğini söyledi. Sergi sahibi sanatçılar, Ahmet Mekin'e kendi yaptıkları eserlerden hediye etti. 

Son Güncelleme: 06.02.2017 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.