Kendi oyuylu seçilmek nasip olmadı

AK Parti’ye katılması siyasi kulisleri uzun süre meşgul eden AK Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Osman Kepez, içini Güney Haberci Aksu Gazetesi’ne döktü. Meclis Üyesi Kepez, geçiş sürecinden hakkındaki iddialara kadar her konuyu içtenlikle cevapladı. Kepez, Türk siyasi literatüründe kendisine oy vermeden seçilen siyasilerin arasında yer aldı.

18 Kasım 2014 Salı 11:45
Kendi oyuylu seçilmek nasip olmadı
Güneyhaberci Aksu Gazetesi bir geleneği tekrar hayata geçiriyor. Kentin sorunlarını ve çözüm önerilerinin konuşulacağı ‘Haftanın Sohbeti’nin bu haftaki konuğu, çiçeği burnunda AK Partili Osman Kepez. İşte Kepez’le gerçekleşen samimi sohbet sonrası ortaya çıkan detaylar. Milliyetçi Hareket Partisi’nde seçim dönemlerinde ortaya çıkan entrikaların kendisini siyasetten soğuttuğunu dikkat çeken AK Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Osman Kepez, AK Parti’de siyaset de aradığı sıcaklığı bulduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“AK Parti de daha düzgün siyaset yapıldığına inandığım için geldim. MHP de ağır abiler seçim döneminde her türlü entrikayı yapıyor. 14 yaşımdan beri MHP’nin içindeydim. Ocak’ta görev yaptım, ama ben AK Partiye geçtikten sonra görev almadığımı iddia ettiler. AK Parti de hiç yabancılık çekmedim. Hiçbir sıkıntı yok. AK Parti tabanı beni çok seviyor. MHP oyları ile seçildim, ama MHP İl Başkanı ile sıkıntım vardı, o beni görünce rengi değişiyordu, ben onu görünce yüzüm değişiyordu. Şimdi il başkanı başarısız olduğu için görevden alındı. Bazı çevreler Osman Çetin gittiği için geri döneceğimi söylüyor. Kesinlikle ilgisi yok. Bu iş çocuk oyuncağı değildir. Zaten AK Parti’ye sempatim çok öncesinden başlamıştı.”

“Aksu’da oy kullandım Muratpaşa’dan seçildim.”
Yerel seçimlerde kendisine oy vermenin nasip olmadığını dile getiren Ak Parti Muratpaşa Meclis Üyesi Osman Kepez, “Önümüzde ki dönem Muratpaşa’dan aday olmayacağım. Aksu içinse İnşallah diyorum. Yerel seçimler öncesinde MHP İl Başkanı Osman Çetin’in Ahmet Yaşar’ı, Kemal Çelik’in ise Osman Kepez’i vardı. Aksu’dan ya birinci ya da en kötü ikinci sıradan Meclis Üyesi adayı gösterileceğim söylenirken, Kemal Çelik listeye müdahale edemedi. Beni Muratpaşa’dan gösterdiler. Aksu’da oy kullandım ama Muratpaşa’dan meclis üyesi seçildim. Kendime oy veremedim. Kendime oyum nasip olmadı. AK Partiye hiçbir beklentim olmadan geçtim. Ne bir menfaat ne de bir görev talebim olmadı. Mhp’ye en yakın parti AK partidir. Abdullah Işıkhan Başkanım benim AK Partiye geçmemi çok istedi. Ak Parti beni istiyordu, benim de geçme niyetim vardı, ortak noktada buluşmuş olduk. AK Partiye geçtiğim içinde en küçük bir pişmanlığım olmadı. Ben siyaset de bir sıcaklık arıyordum. Onu AK Parti’de buldum. MHP’de bu sıcaklığı İl Başkanı yüzünden kimse hissedemiyordu.” dedi.

“AK Parti’ye menfaatim için geçmedim.”
AK Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Kepez, medya da yer alan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Benin AK Parti’ye yeni yaptırdığım akaryakıt istasyonuna ruhsat almam için geçtiğim söyleniyor. Kesinlikle alakası yok. Bu istasyon benim Aksu’daki ilk iş yerim değildir. Ben AK Parti’ye geçmeden önce bu tür söylentilerin çıkacağını tahmin ettiğim için İl Başkanıma konuyu açtım.

“Partimle hiç sıkıntım yok.”
AK Parti’de hiçbir sıkıntısının olmadığını ifade eden Kepez, “Recep Tayyip Erdoğan’a ayrı bir sempatim var. O yüzden AK Parti Ailesinin içinde yer aldım. Keşke AK Parti saflarında daha önce yer almış olsaydım. AK Parti’de rahatsızmışsın istersen geri dön çağrıları geliyor. Ben de bu arayan arkadaşları AK Parti çatısı altına çağırıyorum. ” dedi.

“Köse çıtayı çok yükseltti.”
AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse’nin göreve geldiği günden beri hizmet çıtasını çok yukarılara taşıdığını vurgulayan Meclis Üyesi Kepez,” Köse Başkanımızın yerine gelecek yeni Başkanımızın Allah yardımcısı olsun. Çünkü İL Başkanım Mustafa Köse, mütevazilıği, karizması, sorunlara anında neşter vurmasıyla vatandaşımızın gönlünde yer yaptı. şeklinde konuştu.

“Yaşar muhatabım değil.”
MHP Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yaşar’ın kendisine yaptığı eleştirilere kulak asmadığı belirten Kepez, konuşmasını, “Açık ve net söylüyorum Ahmet Yaşar benim muhatabım değildir. İstediğini konuşabilir. Kendisi Aksulu bile değildir. B u nedenle benimle ilgili konuşmaya da hakkı yoktur. Şimdi onu koruyup kollayan bir İl Başkanı da kalmadı. Bakalım nasıl muhalefet yapacak.” şeklinde sürdürdü.

“Aksu hizmete aç.”
Aksu için yeni bir dönemin başladığını vurgulayan AK Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Osman Kepez, konuşmasını, “EXPO Aksu’ya çok şeyler katacak. Aksu hizmete aç kalmış bir ilçemizdir. Güneyi deniz, ortası tarım kenarları ise tarihle buluşuyor Aksu için yeni bir dönem başladı. Büyükşehir’de Menderes Türel Başkanımız, Aksu’da Halil Şahin Başkanımız hizmet için kolları sıvadı. Göreve gelir gelmez Aksu’muzun en büyük sorunu olan sağlık için polikliniğe imza attı. Yıllardır kanayan yara olan Macun deresinin ıslahı ise Halil Şahin başkanımıza nasip olacak. Halil Başkanımız yapacağı hizmetlerle ilçemizin çehresini değiştirecek ve Aksulunun kalbinde unutulmazlar arasında ilk sırada olacaktır. Koordinasyonlu bir çalışma ile Aksu bu dönem layık olduğu hizmeti alacaktır. Aksu halkı Halil Başkanı çok yakından tanıyor. Hiç kimse Halil Başkanla ilgili şaibeli bir olay var diye konuşamaz. Muratpaşa Meclis Üyesiyim ama Aksu için her zaman taşın altına elimi sokmaya hazırım.” diyerek tamamladı.
 

Son Güncelleme: 18.11.2014 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.