Katılımcı Ülke sayısı 26'ya yükseldi

Bakan Eker EXPO 2016 alanında açıklamalarına devam ediyor

24 Nisan 2015 Cuma 16:28
Katılımcı Ülke sayısı 26'ya yükseldi
Expo 2016 Antalya Ajansı yönetim kurulu toplantısına başkanlık eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, katılımcı ülke sayısının 26'ya yükseldiğini belirtti. Havanın düzelmesiyle birlikte alanda ağaç dikiminin 3 vardiyada yapılacağını anlatan Eker, yağışların kışın biraz fazla olması nedeniyle ağaç dikilecek yerlerin çok uygun olmadığını dile getirdi.


Expo tepesi ve göletin yapıldığını da belirten Eker, "Kulenin temeli atılacak hale geldi. Kongre merkezi, Türkiye'nin en büyük kongre merkezi yapılıyor, raylı sistemle ilgili başkan gayret gösteriyor. Antalya çok güzel bir esere sahip olacak" dedi.

Bakan Eker, Vali Muammer Türker ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte toplantı sonrasında, yaklaşık 2 ay önce fırtına nedeniyle minaresi yıkılan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırılan Sanayi Camii'nde cuma namazı kıldı.

Son Güncelleme: 25.04.2015 17:14
Anahtar Kelimeler:
EXPO 2016Mehdi Eker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.