Karayollarından Vali Karaloğlu'na brifing

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, çalışma ziyaretleri kapsamında Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı.

06 Aralık 2016 Salı 17:01
Karayollarından Vali Karaloğlu'na brifing
Vali Münir Karaloğlu, Karayolları Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu'ndan devam eden yatırımlar, batı ve kuzey çevre yolları, köprülü kavşaklar ve yeni projeler hakkında bilgi aldı. Sorumluluk alanlarının Antalya, Burdur, Isparta illerinin tamamı ile Afyonkarahisar ve Muğla illerinin bir kısmı olmak üzere toplam 3 bin 511 kilometre karayolu olduğunu ifade eden Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, Antalya genelinde ise 1 bin 770 kilometre yolun sorumluluk alanlarında olduğunu söyledi.

Antalya'da toplam 60 adet yatırım projesi yürüttüklerini belirten Çobanoğlu, 2016 yılında şu ana kadar 386 milyon harcama gerçekleştiğini ifade ederek, 2003'e kadar 157 kilometre olan bölünmüş yolun bugün 480 kilometreye, bitümlü sıcak karışım (Beton yol) yolun da 87 kilometreden 390 kilometreye ulaştığını anlattı.
Arif Çobanoğlu, Akdeniz sahil yolunun Alanya-Gazipaşa-Mersin, Antalya-Afyon yolunun Çubukbeli tüneliyle beraber Kızılkaya-Antalya ve Antalya-Denizli yolunun ihalelerinin gerçekleştiğini ve değerlendirme süreçlerinin devam ettiğini dile getirdi.
Vali Münir Karaloğlu ise şehir merkezlerinde yapılan kavşaklarda şehir entegrasyonu ve estetiğine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. 

Son Güncelleme: 06.12.2016 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.