Kadın girişimciler kermes düzenledi

Antalya'da Turizm Gıda Çevre Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 4 gün sürecek kermes düzenledi.

06 Mart 2015 Cuma 11:16
Kadın girişimciler kermes düzenledi
Kışlahan Çarşı'nın desteğiyle düzenlenen kermesin açılışını, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim birlikte yaptı. Han kültürünün canlandırılması, esnaf ve müşterinin kaynaşmasını amaçlayan kermeste, kadınların ürettiği el emeği ürünler, yiyecek ve içecekler satışa sunuluyor.

Kooperatif başkanı Kezban Kaya, tüm Antalyalıları bu etkinliğe davet ettiklerini söyledi. Etkinlik açılışında çarşı esnafının istememesi üzerine müzik sistemi kurulmadı. Kooperatif üyesi kadınlar da ellerinde metal kaşıklarla şarkı söyleyip tempo tuttu.
 

Son Güncelleme: 06.03.2015 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.