Kaçak Otelde “Köşk” Propagandası

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, bugün Antalya’da basın mensupları ile kaçak ve ruhsatsız alanları nedeniyle defalarca mühürlenen Ramada Otel’de biraraya gelecek.

26 Temmuz 2014 Cumartesi 10:24
Kaçak Otelde “Köşk” Propagandası
Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ertelenen Antalya programını bugün gerçekleştiriyor. İhsanoğlu’nun daha önce 9 Temmuz olarak açıklanan Antalya ziyareti, CHP ile MHP’nin programı yetiştirememesi üzerine ertelenmişti.

Akit’ten Furkan Altınok’un haberine göre, bugün Antalya’da bir dizi ziyarette bulunarak, basın mensupları ile biraraya gelecek olan İhsanoğlu’nun soluklanıp, kameraların karşısına geçeceği mekan olarak seçilen otel hayli dikkat çekti. İhsanoğlu, Antalya’da basın mensupları ile kaçak ve ruhsatsız alanları nedeniyle defalarca mühürlenen ve şimdilerde de rüşvet iddiaları ile gündemde olan Ramada Otel’de biraraya gelecek.

CHP’Lİ BAŞKAN BİLE MÜHÜRLEMİŞTİ
Ramada Otel dönemin CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen tarafından da mühürlenmiş, ancak otel çalışmaya devam etmişti. CHP’li Evcilmen, operasyonda Ramada Otel’de kaçak çalışmasının tespit edildiğini ve inşaatta kullanılan iş makinelerine el konulduğunu belirterek, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Evcilmen, Ramada’nın inşaatının ruhsatlı projesine karşılık 2000 metrekareye yakın da inşaat fazlalığı bulunduğunu açıklamıştı.

VE RÜŞVET
Planlarda sokak olması gereken alana havuz yerleştiren ve hatta bu havuzu da dönemin CHP’li meclis üyesi Mustafa Karaman’a yaptıran Ramada Otel son olarak rüşvet iddiasıyla çalkalandı. Antalya Valiliği’nin görevlendirdiği müfettiş, Ramada Otel yönetiminden 60 bin lira isteyip, 10 bin lira rüşvet alırken emniyet görevlileri tarafından suçüstü yakalanmıştı. CHP-MHP’nin tüm bunlara rağmen Antalya merkezde o kadar otel dururken, neden Ramada Otel’i tercih ettikleri merak ediliyor. İhsanoğlu, seçilmesi halinde nasıl bir Cumhurbaşkanı olacağını işte bu otelde anlatacak. 

Kaynak: habervaktim.com

Son Güncelleme: 26.07.2014 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan imşir 2014-07-26 14:07:38

iyiya kaçaksa büyükşekir belediyesi mühürlesin ne duruyolar kaçak yapıya göz yumanların suçu yokta orada misafir olanınmı suçu var