Jelle temizlenen baca, bomba gibi patladı

ANTALYA'da bir apartmanda jelle temizlendiği iddia edilen baca bomba gibi patladı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda maddi hasar meydana geldi.

25 Kasım 2016 Cuma 16:33
Jelle temizlenen baca, bomba gibi patladı
Korkutan patlama, öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 625 Sokak üzerinde bulunan 17 nolu binada meydana geldi. Altında tüp bayisinin bulunduğu 4 katlı binanın 3'ncü katında Şahin Aydın'a ait dairenin oturma odasında bulunan baca, büyük gürültüyle patladı. Bacadan kopan beton ve sıva parçaları odanın her tarafına dağılırken, apartman sakinleri büyük korku ve panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin çevre güvenliği aldığı olayda yaralanan olmazken, yapılan incelemede dün yapılan baca temizliği sırasında jel kullanıldığı ortaya çıktı. 

Son Güncelleme: 25.11.2016 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.