Jandarmaya moral ziyareti

AK Parti Korkuteli yönetimi Zeytin Dalı Harekatı'na destek ve moral vermek amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

31 Ocak 2018 Çarşamba 10:41
Jandarmaya moral ziyareti

Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız ve beraberindeki heyet, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek ve moral amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığı'na ziyarette bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, "Allah ordumuzu muzaffer kılsın. Suriye'ye, Afrin'e huzur götürecek ordumuz yöre halkını terör örgütünün baskısından kurtaracaktır. Bu operasyon ile sınırlarımız terör belasından kurtulacaktır. Söz konusu olan vatandır. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ve Mehmetçiğimizin kahramanlık mücadelesi verdiği dönemde bizlerin huzur ve güvenliğini temin eden güvenlik görevlilerimizin her daim yanındayız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.