İtfaiyeciler Vali Karaloğlu'nu ziyaret etti

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa ve beraberindeki itfaiyecileri makamında kabul etti.

27 Eylül 2016 Salı 10:04
İtfaiyeciler Vali Karaloğlu'nu ziyaret etti
İtfaiyecilik Haftası'nı kutlayan Vali Karaloğlu, Ahmet Kısa’dan çalışmaları hakkında bilgi alarak başarı dileklerini ifade etti. Ziyarette Vali Karaoğlu’na Büyükşehir İtfaiyesi ve çalışmaları hakkında bilgi aktaran Kısa, Bütünşehir Yasası'ndan sonra Kaş’tan Gazipaşa'ya kadar bütün ilçe itfaiyelerini devraldıklarını belirterek, 42 noktada 172 araç ve 587 personel ile hizmet verdiklerini, şehir merkezlerinde vakalara ortalama 7 dakikada ulaştıklarını anlattı.
Osmanlı döneminde Tulumbacılar Ocağı ve Askeri İtfaiye Teşkilatı gibi çeşitli isimlerle hizmet veren yangın söndürme teşkilatı, 25 Eylül 1923 tarihi itibariyle belediye hizmeti kabul edilerek bugünkü itfaiye teşkilatı oluşturuldu. 

Son Güncelleme: 27.09.2016 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.