İşte Aksu’nun kurban satış merkezleri

İlçemizdeki kurban satış yerleri; Barbaros Mahallesi Serik Caddesi yanı, Güzelyurt Mahallesi Mezarlık yanı, Soğucaksu Mahallesi Atatürk Bulvarı eski Çarşamba pazarı alanı, Çalkaya Sanayi Sitesi yanı olarak belirlendi.

09 Eylül 2016 Cuma 12:28
İşte Aksu’nun kurban satış merkezleri
Aksu’da yaklaşan kurban bayramı öncesinde kurban satış ve kesim yerleri belirlendi. Zabıta ekipleri kurban satış yerlerini inceleyerek kurallara uygun olup olmadıklarını denetledi. Aksu’da kurban bayramı öncesinde kurban satış yerleri ve kesim noktaları belirlendi, zabıtalar denetime çıktı. İlçedeki kurban satış yerleri; Barbaros Mahallesi Serik Caddesi yanı, Güzelyurt Mahallesi Mezarlık yanı, Soğucaksu Mahallesi Atatürk Bulvarı eski Çarşamba pazarı alanı, Çalkaya Sanayi Sitesi yanı olarak açıklandı. Kurban kesim yerleri ise; Pınarlı Eğitim ve Kültür Derneği, Macun’da bulunan Aksu Eğitim ve Kültür Derneği Arifiye Öğrenci Yurduna ait kesim alanları olarak belirlendi.
Kurban satış alanlarında denetim yapan Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kurbanların menşeini, kulak küpesinin numarasını, ortamın hijyenik olup olmadığını kontrol etti. Büyükşehir Belediyesi ise kurban satış alanlarında ilaçlama yaptı.

 

Son Güncelleme: 09.09.2016 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.