İş dünyasını buluşturan iftar

Döşemealtı Sanayiciler ve İşadamları Derneği(DÖSİAD), kuruluşunun 3'üncü yılı için özel bir iftar yemeği düzenledi. Üyelerden Fikret Karakaş'ın ev sahipliğinde Ramada Otel'de düzenlenen iftar yemeği iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini ağırladı.

03 Ağustos 2013 Cumartesi 15:11
İş dünyasını buluşturan iftar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kemal Çelik, CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, MHP İl Başkanı Osman Çetin, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, Eski Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'nin yanı sıra çok sayıda işadamı iftar yemeğine katıldı.

DÖSİAD Başkanı Gencer, yemekten sonra yaptığı konuşmada, 3 yıl önce 7 kişiyle başlayan serüvenin bugün önemli başarılara imza attığına işaret etti. Gencer'in ardından konuşmalarla devam eden gecede, tasavvuf müziği eşliğinde sohbet edildi. 



Son Güncelleme: 03.08.2013 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.