İlkokul öğrencisine öğretmen dayağı iddiası

ANTALYA'da, sınıf öğretmeni Turan D.'nin, arkadaşıyla kavga eden 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki F.B.'nin başını duvara vurup, tokatladığı iddia edildi. Oğlunun korkudan altını ıslattığını söyleyen Güven B., "Hastaneye götürdüm darp raporu aldık. Öğretmen hakkında da polise şikayetçi olduk" dedi.

13 Aralık 2016 Salı 13:41
İlkokul öğrencisine öğretmen dayağı iddiası
Kepez İlçesindeki Aslanlar İlkokulu'nda 2'nci sınıf öğrencisi F.B., dün öğle saatlerinde okul koridorunda bir arkadaşıyla oynarken kavga etmeye başladı. Kavga ettiği arkadaşının sınıf öğretmeni Turan D., iddiaya göre F.B.'nin başını koridor duvarına vurup, tokat attı. Gözyaşlarına boğulan F.B., iddiaya göre korkudan altını ıslattı. Pantolonun ıslak olduğunu gören F.B.'nin sınıf öğretmeni Mesude Özen, baba Güven B.'yi telefonla arayarak, "Çocuğunuz altını ıslattı, okula gelir misiniz" dedi.



Okula gelen Güven B., işin aslının anlatıldığı gibi olmadığını öğrenince durumu okul müdürüyle görüştü. Sonrasında hastaneden oğlunun dövüldüğünü belgeleyen rapor alan Güven B., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Güven B., "Öğrenciler kendi aralarında oynayıp kavga ederken diğer sınıfın öğretmeni geliyor. Çocuğumun kafasını duvara vuruyor ve kafası şişiyor. Sonra çocuk korkudan altına işiyor. Okul müdürüne söyledik. Müdür bey bizim haklı olduğumuzu söyledi. Çocuğumun kafası şiş ve rapor aldık" dedi.

Yaşadığı olaydan çok etkilendiğini belirten F.B. ise öğretmenin şiddetinden sonra altına kaçırdığını ve okula gitmek istemediğini söyledi. Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Duyar, konuyla ilgili henüz kendilerine şikayet ulaşmadığını belirterek, "Şikayet geldiğinde hemen gerekli incelemeyi yapacağız. Olayda kusuru olanlar hakkında gerekli soruştumayı derhal açacağız" dedi.
 

Son Güncelleme: 13.12.2016 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.