İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı'nda sola dönüşler iptal

ANTALYA'da özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanan İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı'nda sola dönüşler iptal edildi.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 17:15
 İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı'nda sola dönüşler iptal
Büyükşehir Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan meclisi, Başkan Menderes Türel başkanlığında, 173 gündem maddesini görüşmek üzere toplandı. 69 madde için yapılan oylamada komisyon raporları kabul edilirken, geri kalan maddeler ilgili komisyonlara sevk edildi. Gündemin 32'nci maddesiyle Konyaaltı ilçesindeki İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı'na yeni bir düzenleme getirildi. Yeni düzenlemeye göre kavşakta sola dönüşler iptal edilecek.

CHP grubu sözcüsü Cansel Çevikol, bu düzenlenmenin trafik yükünü dar sokaklara yükleyeceğini savundu. Başkan Menderes Türel ise düzenlemenin Ulaşım Master Planı doğrultusunda gerçekleştirileceğini söyledi. Uzmanların yaptığı çalışmayla bu sonucun ortaya çıktığını belirten Türel, kent merkezindeki 30 kavşakta benzer uygulamanın yapılacağını kaydetti. Türel, "Uygulamadan sonra bu kavşakta yüzde 60 rahatlama sağlanacak" dedi. Büyükşehir Belediyesi Meclisi, geri kalan gündem maddelerini 12 Mayıs Cuma günü görüşmek üzere tamamlandı.

Son Güncelleme: 08.05.2017 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.