İkiz kardeşten 'Gizem eve dön' çağrısı

Antalya'nın Serik İlçesi'nde 20 yaşındaki Gamze Acar, ikizi Gizem Gökcan'ın yaklaşık 2,5 aydır kayıp olduğunu ve kendisini aradıklarını söyledi.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 16:35
İkiz kardeşten 'Gizem eve dön' çağrısı
Gamze Acar, Gizem Gökcan'ın 17 Mayıs 2013 günü sabaha karşı evlerinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmediğini belirtti. Cumalı Mahallesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında 3 yıldır çalışmakta olan Gizem Gökcan için ikiz kardeşi Gamze Acar, "Kardeşimin hiçbir problemi yoktu. Hatta kendisi nişanlı. 17 Mayıs sabaha karşı evden çıktı ve bir daha da geri dönmedi. Ben ve ailemiz kardeşimizi 3 aydır arıyoruz, bulamıyoruz" dedi.

Kardeşinin kaybolduktan 3 gün sonra kendisini arayarak, 'Bir daha eve dönmeyeceğim' dediğini ifade eden Gamze Acar, "Kadriye Beldesi'nde de kardeşimi gördüklerini söyleyenler var. Kardeşimi görenlerin jandarmaya polise veya bize haber vermelerini rica ediyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 31.07.2013 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.