Havada ve karada SOLOTÜRK yasağı

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek SoloTürk gösteri uçuşu için güvenlik tedbirleri ve yasaklar duyurusu yapıldı.

14 Temmuz 2016 Perşembe 10:15
Havada ve karada SOLOTÜRK yasağı
Kemer Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu tarafından Antalya Deniz Ticaret Odası başta olmak üzere, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Liman Başkanlığı, G-Marina, Kesud Kemer Su Altı Sporları Derneği, Yamaç Paraşüt Okulu ve sualtı dalış işletmeleri ile ilgili kurum ve kuruluşlara iletilen yazıda, etkinlik ve provaları hakkında bilgi verildi.

Türk Hava Kuvvetleri'nin tek F-16 gösteri ekibi olarak lanse edilen SOLOTÜRK'ün yapacağı hava gösterisi öncesi 14 Temmuz günü 18.00 ile 21.00 saatlerinde prova uçuşu gerçekleştirileceği açıklandı.

SOLOTÜRK gösterisinin 15 Temmuz Cuma günü 18.00 ila 21.00 saatleri arasında gerçekleşeceği kaydedilen duyuruda bir dizi yasağa dikkat çekildi. Bahsedilen gün ve saatlerde her türlü su üstü ve su altı spor faaliyetlerinin, günübirlik deniz turizmi, tekne turu ve yamaç paraşütü faaliyetlerinin herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemesi açısından durdurulması istendi. 

Son Güncelleme: 14.07.2016 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.