Hamam ve saunalara fuhuş baskını

ANTALYA'da polisin hamam ve saunalara düzenlediği baskında, fuhşa zorlanan 8 kadın kurtarıldı. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

26 Şubat 2018 Pazartesi 16:05
Hamam ve saunalara fuhuş baskını

Antalya'da bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Muratpaşa ilçesinde fuhuş yaptırıldığı belirlenen hamam ve saunalara eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 1'i İran vatandaşı olmak üzere 8 kadın kurtarılırken, üç şüpheli gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar, ifadesine başvurulmak üzere getirildiği Asayiş Şube Müdürlüğü'nde fotoğraf çeken gazetecilere "Çek, çek bakalım" diye tepki gösterdi. İfadelerinin ardından kadınlardan İran vatandaşı S.N.'nin Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edileceği belirtildi. Gözaltındaki 3 şüpheli ise adliyeye sevk edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.