Güneydoğu'da görevli asker ve polise öğrencilerden mektup

ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde ilkokul öğrencileri terör operasyonlarında görev yapan asker ve polise moral amacıyla mektup gönderdi.

18 Nisan 2016 Pazartesi 13:18
 Güneydoğu'da görevli asker ve polise öğrencilerden mektup
 

Hasyurt Mahallesi Yarbaşı İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencileri, öğretmenleri Cemile Akdemir önderliğinde, Güneydoğu'da görev yapan asker ve polislere mektup yazdı. Güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla hazırlanan mektuplar, aileler ve öğretmenlerle birlikte postaya verildi.

Öğretmen Cemile Akdemir, "Vatanımızı ve bayrağımızı korumanın ne kadar önemli olduğunu ve vatanımızı koruyan güvenlik güçlerimize minnet borçlu olduğumuzu anlattığım sırada, öğrencilerimizin isteğiyle Güneydoğu'da görev yapan asker ve polislerimize moral vermek amacıyla mektup yazma kararı aldık. Vatanı ve bayrağı için canını seve seve veren güvenlik güçlerimize destek olmak ve 'Yanınızdayız' demek istedik. Öğrencilerimizin duygu dolu sözlerle yazdıkları mektuplarda, vatan ve bayrak sevgisini görmek beni mutlu etti" diye konuştu.

Öğrencilerin asker ve polislere mektup yazdığını öğrenen İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Çolak ile İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Hasyurt Jandarma Komutanı Başçavuş Murat Demirtaş, öğrencileri okulda ziyaret ederek teşekkür ettiler. Öğrenciler adına öğretmeni Cemile Akdemir'e çiçek veren Jandarma Komutanı Çolak, öğrencilerle şöyle seslendi:

"Ülkemizin zor bir döneminde vatanı için canı pahasına görev yapan asker ve polislerimize duygu dolu mektup yazan öğrencilerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz bizi onurlandırdı ve gururlandırdı. Vatan sevgisi, anne, baba ve evlat sevgisinden de üstündür. Türk tarihi boyunca bu böyle olmuştur. Bundan sonra da böyle devam edecektir. Ne mutlu ki sizleri yetiştiren Cemile hocamız gibi vatanperver öğretmenlerimiz var."


Son Güncelleme: 18.04.2016 13:21
Anahtar Kelimeler:
Antalya Finike
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.