Gülay'a anlamlı ziyaret

Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Genel Başkanı Hasan Kırıcı, beraberinde öğrenciler Recep Gür, Rukiye Köroğlu, Zeynep Temirci ve Fatma Nur Baki ile birlikte Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ı makamında ziyaret etti.

28 Ağustos 2013 Çarşamba 13:40
Gülay'a anlamlı ziyaret
Hasan Kırıcı, engelli öğrencilerin eğitimine verdiği destekten dolayı Osman Nuri Gülay'a teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

Dernek başkanı Kırıcı ve öğrencilere ziyaret nedeniyle teşekkür eden Gülay, memnuniyetini dile getirdi. Milli Eğitim Müdürü Gülay, "Öğrencilerimizin başarılarını görmek beni duygulandırdı ve gururlandırdı. Öğrencilerimiz ziyaretleriyle de sadece başarılı değil, değerlerine sahip, vefalı insanlar olduklarını göstermişlerdir. Kendileriyle gurur duyuyorum" dedi.

Son Güncelleme: 28.08.2013 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.