Growtech Fuarı'na Markaksu damga vurdu

Growtech Fuarı'nda stant açarak ziyaretçilerini ağırlayan MarkAksu Dergisi, katılımcılardan tam not aldı. MarkAksu Standı'nı ziyaret eden bazı misafirler, duygu ve düşüncelerini paylaştı...

05 Aralık 2016 Pazartesi 16:28
Growtech Fuarı'na Markaksu damga vurdu

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani: Aksu’nun tarihinde her zaman ilklere imza atan Güney Haberci Aksu ailesi,  Markaksu ekonomi dergisiyle de ilçemize yeni ufuklar kazandıran bir çaba içine girmiştir. Growtech gibi dünya çapındaki bir fuara katılıyor olmanız, Aksu için gurur vericidir.

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer: Antalya’nın ilçeleri arasında gelişmeye en açık kentlerden biri olan Aksu’nun tanıtım ve iletişim konularında da atılım yapması gerekiyor. Markaksu dergisi, böylesine büyük bir fuara katılarak, Aksu’da bunun önderliğini yapmıştır.

AK Parti eski Antalya Milletvekili ve ANFAŞ Expo Center Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak: ANFAŞ olarak yıl boyunca çok önemli fuar etkinlilerine ev sahipliği yapmaktayız. Aksu ilçesinin de, bu fuarlarda yerini alarak kendini duyurması çok sevindirici bir gelişme. Markaksu, bu konuda büyük bir kapıyı aralamıştır.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin: Aksu’ya gelecek yatırımcılara kapımız sonuna kadar açıktır. Bu yatırımcılara ulaşma köprülerimizden biri de Markaksu olmuştur. 100 bine yakın insanın gezdiği böyle büyük bir fuarda stand açan Markaksu, ilçemizin sesinin duyurulmasında büyük bir misyon üstlenmiştir.

AKGİAD Başkanı Mustafa Altıntaş: Markaksu dergisi ile ilçemizin ve bölgemizin iş dünyası arasında son bir yıl içerisinde müthiş ahenkli bir iletişim ortamı oluşmuştur. Growtech fuarına katılarak birikimlerini ulusal boyutlara taşıyan dergimiz yöneticilerini kutluyorum.

Ümmü Şahin: Henüz çok genç bir yayın organı olmasına karşın ilçemizin sesini ulusal boyuttaki organizasyonlarda duyurmayı başaran Markaksu dergisinin çalışanlarını yürekten kutluyorum. Aksu’ya çok büyük bir hizmette bulunduğunuzun bilincindeyiz ve sizlere çok teşekkür ediyoruz.

Dilek Gökçen: Aksu’nun tarım ve ticaret açısından önceki yıllara göre büyük bir atılım içinde olduğunu görüyoruz. Bu gelişmede yerini alan Markaksu dergisinin, 70’in üzerinde ülkenin katıldığı bir tarım fuarında ilçemizin sesini duyurması gurur verici olmuştur.

Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin: İlk üç sayısı ile kendini kanıtlayan Markaksu, bundan sonraki sayılarda göstereceği üstün başarıyı Growtech fuarındaki performansı ile ortaya koymuştur. Markaksu ekonomi dergisinin, 2017 yılındaki yayınlarıyla da ilçemizin tarımına, ticaretine ve turizmine büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum.

Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun: Binlerce dönümlük sera alanına sahip olan ilçemiz, başta domates olmak üzere, tarımsal üretimde lokomotif durumundadır. Aksu tarımı, sektörün en büyük firmaları açısından her zaman gözde durumdadır. Bunu bilerek yayına başlayan Markaksu’nun Growtech’e katılımı, profesyonelce düşünülmüş bir karardır.

MHP İlçe Başkanı Kemal Kara: Growtech gibi Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa’yı Antalya’da buluşturan bir etkinlikte yer almayı başaran Markaksu dergisi, önümüzdeki yıllarda da Aksu’nun iş dünyasında saygın bir yer tutacağının işaretini vermiştir.

Aksu Belediye Meclisi Ak Parti Grup Sözcüsü Yaşar Sözen: İlçemizin ilk ve tek ekonomi dergisi olan Markaksu’yu, uluslararası düzeydeki bir fuarcılık etkinliğinde yer almak için gösterdiği cesaretten dolayı kutluyorum. Aynı zamanda tarım sektöründe faaliyet gösteren biri olarak bundan mutlu oldum.

Ak Parti Belediye Meclisi Üyesi Ercan Ak: Tarımdaki iş hacmi her geçen yıl büyüyen Aksu’nun, bir ekonomi dergisi ile uluslararası bir fuarda sesini duyurması harika bir olay. Markaksu çalışanlarını ve yöneticilerini bu çabalarından dolayı kutluyorum.

Aksu Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Yusuf Kumbul: Markaksu’yu çok seviyoruz ve çok değer veriyoruz. Ciddi ve saygın yayıncılık ilkeleri ile Aksu’yla özdeşleşmiş bir dergidir. Fuar etkinliklerinde sizleri daha çok görmek istiyoruz.

Ak Parti Belediye Meclisi Üyesi Hüseyin Demirkaplan: Aksu henüz çok genç bir ilçe. Bütün kurumlarımız gibi yayın organlarımız da çok genç yaştalar. Bununla birlikte, Markaksu gibi, yerelden ulusala doğru bir gelişim gösteren dergimizin olması da bizlere umut vermektedir.

Aksu Belediye Meclisi eski Başkan Vekili Burhan Horzun: İlçemizin iktisadi hayatında başlayan büyük atılım süreci, Markaksu dergisinin kısa sürede yakaladığı başarı trendi ile kendini göstermektedir. Aksu kabuğunu kırıyor, bun kanıtı da sizlersiniz.

Mehmet Akif Ordu (Ordu Tarım): Hepsini çok yakından tanıdığım ve sevdiğim Markaksu çalışanları, Growtech’e katılıp bir stand açarak, başarı çıtasını çok daha yukarılara taşımıştır. Aksu tarımı sizlerle birlikte yeni ufuklarda geleceğini arayacaktır.

Mehmet Mekik (Mekik Otomotiv): Firmamızın da aktif olarak kendini gösterdiği Growtech’te, ilçemizin ekonomi dergisi Markaksu’yu yanı başımızda görmek bizleri çok mutlu etti. Umarım başka fuar etkinliklerinde de yer alarak ilçemizin sesini, yurt sathında duyurursunuz.

Ali Ormancıoğlu (Mega Tarım): Growtech fuarında uzun yıllardır Netafim markası olarak yerimizi almaktayız. Bu yılki fuarda Markaksu’nun da bir stand açarak aramıza katılması çok sevindirici oldu. İnanın çok mutlu olduk. Aksu’nun, artık eski Aksu olmadığını hep birlikte kanıtlayacağız.

 

Duran Celbiş (Medu Gayrimenkul): Markaksu dergisi yola çıktığı ilk zamanlarda bile, ciddi ve güvenilir bir yayın organı olduğunu herkese ispat etmişti. Üç sayının ardından, Avrupa çapındaki bir tarım fuarında kendini temsil etmesi, Markaksu’nun marka değerini de ortaya koymuştur.

Yusuf Çoban (Çobanoğlu Tarım): Firma olarak son yıllarda uluslararası alanda girişimlerimiz oluyor. Growtech fuarındaki yabancı katılımcıların, Markaksu standına gösterdikleri büyük ilgiyi bu açıdan değerlendirdiğimde, önemli bir gelişme şeklinde değerlendiriyorum.

Sezai Demir (OPEC CEO’su): İş dünyasına Avrupa ülkelerinde atıldım ve daha sonra bu alandaki birikimimi Aksu’ya taşıdım. Tanıtımın ve fuarlara katılımın önemini ve katkısını çok iyi bilirim. Markaksu dergisi, ilçemizin bu alandaki çok büyük bir açığını kapatmıştır.

Arif Tatar/Ali İhsan Tatar (Tatar Makine): Seracılık alanında Türkiye’nin en önemli merkezleri arasında yer alan Aksu’nun ekonomik gelişiminde tarıma odaklanması gerektiğini düşünüyoruz. Markaksu dergisinin de böylesine devasa bir tarım fuarına katılması, önemli bir vizyon göstergesidir.

Fatih Ekinci (Ekinci Tarım): Aksu’nun giderek büyük bir hız kazanan tarımsal gelişmesi, sektörün yeni açılımlara yönelmesini zorunlu kılmaktadır. Tarım fuarları da bunlardan biridir. Markaksu dergisinin vizyonunu bu açıdan önemsiyorum. Bu fuara katılması çok yerinde bir tercihtir.

Ramazan Göktaş (Nur Pastaneleri): Markaksu dergisinin uluslararası alanda yüzlerce firmanın katıldığı bir fuarda yerini alması, bu konuda cesaretli bir adım atması, takdir edilecek bir davranıştır. Bu çabanız Aksu açısından gurur vericidir.

Aksu Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş: Konseyimizin en önemli hedeflerinden biri de Aksu’nun yurt ve dünya çapında tanıtımının sağlanmasıdır. Bu hedefimize büyük katkı sağlayan Markaksu dergisi çok önemli bir çabaya imza atmıştır.

Aksu Kent Konseyi Üretici Birliği Başkanı Turan Şahin: Dünyanın en çileli sektörü tarımdır. Bunu en iyi Aksu’nun üreticileri bilirler. Growtech gibi fuarlar üreticinin sesinin duyurulması açısından da önemli bir hizmeti yerine getirirler. Markaksu bu fuara katılımıyla çok isabetli bir iş yapmıştır.

MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Eşki: MHP’nin Antalya İl Teşkilatı Tarım Komisyonu Başkanı olarak bu fuarı ziyaret ettim. Markaksu dergisi fuar da bir standla yerini almış olarak görmek beni çok mutlu etti.

Aksu Fen Lisesi Müdürü Mustafa Köseoğlu: Bir eğitimci olarak, fuarların sektörel eğitime katkısını çok önemserim. Growtech tarım fuarının bu işlevi de gözardı edilemez. Markaksu dergisi, bir yıllık yayın hayatında başarılı bir çizgi sergilemiştir.

Aksu Uçak Bakım Teknolojileri MTAL Müdürü Haldun Çevik: İlçemizde sadece ekonomi alanında değil eğitim alanında da büyük bir atılım yaşanmaktadır. Markaksu dergisi, okulumuzun her zaman yanında olmuş ve tanıtımına katkı sağlamıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum.



Son Güncelleme: 05.12.2016 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.