Gökyüzünde insana benzeyen cisim korkuttu

KAŞ İlçesi'nde gökyüzünde beliren ve insana benzeyen cisim, korkuya neden oldu.

27 Eylül 2016 Salı 16:37
Gökyüzünde insana benzeyen cisim korkuttu
Palamut Mahallesi'nde gökyüzünde saat 09.00 sıralarında aniden ortaya çıkan ve insana benzeyen cisim, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Bazı vatandaşlar cismi cep telefonu kameralarıyla görüntülerken, bazıları da durumu jandarmaya haber verdi. Verilen adrese giden jandarma ekipleri cismi dürbünle izledi. Cisim, bir süre sonra kuzeye doğru ilerleyerek ortadan kayboldu.

'BİRBİNE BAĞLI BALON'
Konuyla ilgili açıklama yapan Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, jandarma ekiplerinin vatandaşların ihbarı üzerine gökyüzünde görülen cismi dürbünle incelediğini kaydetti. Cismin birbirine bağlı balonlar olduğunu tespit edildiğini kaydeden Kaymakam Bayar, "Balonlar bir göz yanılgısı oluşturuyor. Bölgeye gelen turistler, zaman zaman gökyüzüne böyle balonlar bırakıyor. Bu da insan vücudu gibi görünmüş. Panik yapılacak bir durum yok" dedi. 

Son Güncelleme: 27.09.2016 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.