GAZETEMİZ 8 YAŞINDA!

7 sene önce 15 Ağustosta yayın hayatına başlayan Aksu’nun ilk gazetesi olma özelliğini elinde bulunduran Güneyhaberci Aksu gazetesi 8’inci yıla girmenin mutluluğunu yaşıyor. Sizlerle çıktığımız yolda koskoca 7 yılı geride bıraktık. Şimdi de 8 ‘inci yaşımıza giriyoruz.

13 Ağustos 2018 Pazartesi 15:54
GAZETEMİZ 8 YAŞINDA!

Doğru tarafsız ilkeli habercilik anlayışımızdan ödün vermeden, Aksu için her şeyin en güzelini umut ederek çalıştık. Ve ilçemizin bugünlere ulaşmasında sizlerden aldığımız güçle emek verdik.  Geride bıraktığımız yıllar boyunca gazetesine sahip çıkarak bağrına basan tüm okurlarımıza şükran borçluyuz. Gazetemizin doğum gününde bizim dilimizden dökülenler bu kadar.

Şimdiyse söz sevgili dostlarımızda. Bugüne özel bizi yalnız bırakmayan her zaman yanımızda olan dostlarımızın gazetemizin doğum günüyle ile ilgili göndermiş oldukları kutlama mesajlarından dolayı kendilerine tek tek teşekkür ederek, sayfamızda yayınlıyoruz. Daha nice yayın yıllarımızı birlikte kutlamayı temenni ediyoruz.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel

Antalya’nın en önemli ilçelerinden biri olan Aksu’ya, yeni bir soluk getiren Güney Haberci Aksu Gazetesi’nin 8. kuruluş yıldönümünü kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

Ulusal basının olduğu gibi yerel basının da, yerel yönetimler ve kamuoyunda önemi büyüktür. Yaptığınız haberler ile her geçen gün gelişen ve büyüyen Aksu’nun sorunlarını dile getirerek bizlere yol gösteriyor, Aksu ile ilgili yatırım ve hizmetlerin Aksu halkına duyurulması noktasında da önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz.

Güney Haberci Aksu gazetesi ilkeli, tutarlı ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazetenizin 8. yayın yıldönümünü kutlar; başarılarınızın daim olması dileğiyle, şahsınıza ve tüm çalışanlara saygı ve selamlarımı sunarım.

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse

7 yıldır Aksu ilçemizde yayın hayatına devam eden Güney Haberci Aksu Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü kutlarım. Gazetenin bugüne kadar yayın hayatına devam etmesinde emeği geçen tüm gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ederim. Aksu'da halkımızın bilgilendirmede çok önemli bir görev üstlenen Güney Haberci Gazetesi ve yayın organlarına tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla nice uzun yıllar dilerim.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü

Güney Haberci Aksu Gazetesini 8. yaş gününe adım attığı bu günlerde yaptığı başarılı haberlerden dolayı tebrik ediyorum. Her ne kadar Aksu bölgesine hitap eden bir yerel gazete olsada Antalya ölçekli bir çok noktada dağıtımı olan ve Antalya geneli haberler yaparak kamu oyunu bilgilendiren bir yayın politikası sürdürdüğünü biliyoruz. Doğru tarafsız ve objektif bir bakış açısıyla haberlerini yapan Güney Haberci Aksu Gazetesi’ni tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Ak Parti Antalya eski Milletvekili Hüseyin Samani

 Öncelikle Aksu’nun ilk yerel gazetesi olmanızdan dolayı Aksulular adına sizi tebrik ediyorum. Bu taktir edilecek bir durum. Bu teknolojik çağda,  yerel anlamda gazetecilik yapmanın zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama sizler bu zoru başararak 7 yedi yılı geride bıraktınız. Bu işi melek olarak yapıyorsunuz. Yapılan her haber bir arşiv niteliğinde. İlk gazete olmanızdan dolayı Aksu’nun tarihinde yer aldınız. Başarılarınız devamını diliyorum. Bir Aksulu olarak nice yıllar diliyorum.   

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin

Aksu’da 7 yılda ne olduğuna bakmaktan ziyade, son 4 yılda neler olduğuna bakmak istiyorum. 4 yılda ciddi hizmetler yapıldı. Kuruluşunuzdan bu yana görev yapıyorsunuz. Birlikte hizmet adına nice yıllara diliyorum. Gazetenin kuruluş yılını kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.

AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin

Gazetenizin,  kamusal menfaatleri ön planda tutarak yayın yaptığı kanısındayım, bu yönde önemsiyorum. Ayrıca ilk olmanız bir risk. Sizlerde bu anlamda riski alarak yedi yılı geride bırakmanız başarınızın göstergesidir.  İlçe kültürüne katkı koydunuz. Kesintisiz olarak yedi yıl boyunca sürdürdüğünüz bu ilkeli yayın politikanızla, Aksulu’ya gazete okuma kültürü kazandırdığınızın kanısındayım. Bizler kamusal menfaatleri ön planda tutarak, görevini icra eden tüm basının yanındayız. Sizleri bu anlamda kutluyorum. Başarılarınız devamını diliyorum.

Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mevlut Yeni

Bu süreçte yerel bir gazete çıkarmak zor ve meşakkatli bir iş.  Gazeteci yaptığı haberlerle herkesi memnun edemez.  Dolaysıyla gazetecide herkesi memnun etmek için haber yapmaz. Doğruları yazar. Doğrular yazıldıkça da birçok sorunla karşılaşır. Sizler bu zorlukları aşarak yedi yılı geride bırakmışsınız. Bu büyük bir başarı. Bu başarıda Aksuluların payı çok büyüktür. Gazetesine sahip çıktığının göstergesidir. Kutlamak gerekiyor. Buradan bir kez daha ifade etmek isterim, kentin yaşayanları siyasileri, yerele her zaman sahip çıkılması gerekiyor. Sorunları dile getiren tek mercidir, yerel gazeteler. Şehrin yaşayanları ve yöneticilerinin yerel demokrasiyi yaşatma adına, gazetelerine sahip çıkmaları önemli bir vazifesidir. İlkeli ve seviyeli haberciliğinizden dolayı sizleri ve tüm Guneyhaberci Aksu Ailesi’ni kutlar ve başarılarınız devamını dilerim.  

Aksu Eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım

Etik ve dürüst gazetecilik adına ne gerekiyorsa onu yaptınız. Onun bunun adamı olmadınız. Halkın menfaatlerini gözettiniz. Mesleğinizi tehdit ve şantaj aracı yapmadınız. Belediye Başkanlığım dönemimde de sizinle tartıştığımız noktalar oldu, ama tüm buna rağmen dürüstlüğünüzden taviz vermediniz. Bende bu tutumunuzu her yerde ifade ettim. Aksu’ya doğru anlamda gazeteciliğin ne olduğunu siz öğrettiniz. Siz olmasaydınız, gazetecilik çığırından çıkacaktı.  Kısacası bir yol oldunuz. Aksulu olarak bu tutumunuzdan dolayı Allah razı olsun diyorum. Sizlerden çok şey öğrendik. Biz yalakalık yaparken, siz kentin ve Aksuluların menfaatini korumak için kendi menfaatlerinden vazgeçtiniz. Sizleri tebrik ediyor, tüm Güney Haberci Aksu ailesini kutluyorum.

Baltaş Grup Emin Bal

Aksu'nun ilk gazetesi Güney Haberci gazetesinin 8. kuruluş yılını kutluyorum. Aksu'muza renklilik katan Güney Haberci Aksu gazetesi yayın kurulundaki arkadaşlarımız Hilal Kara ve Ergin Çevik kardeşlerimize de yayın hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.  Haftalık gazete olmasına rağmen internet sitesi ile haberleri sürekli güncellenerek veriyor olması Aksu haberlerini sürekli taze tutarak gündemi elinde tutması takdire şayandır. Aksu halkının dertleri ile dertlenen onların sesi olan Güney Haberci Aksuluların gören gözü işiten kulağı, tutan eli olmuştur.  Kendilerini bu vesile ile tekrar kutlar başarılarının devamını dilerim.

Antalya Komisyoncular Derneği Bşk.Nevzat Akçan

Güneyhaberci Aksu Gazetesi güncel tarafsız ve ilkeli haber politikasıyla Aksu’muzun gelişmesinde ve büyümesinde büyük bir rol oynuyor. İlk olmak ve öncü olmak zor bir iştir. Sizler ilkeli duruşunuzla bu zoru başardınız. Bu anlamda sizleri ve tüm ekip arkadaşlarınızı kutluyorum. Doğru ve tarafsız habercilik politikanızı sürdürtmeniz dileğiyle nice yıllar diliyorum.

Altıntaş Otomotiv Mustafa Altıntaş

Hiçbir başarı tesadüfü değildir. Her başarının altında büyük emek, uğraş ve bedeller vardır. Sizlerde Aksu’da bu bedelleri ödemiş ve büyük uğraşları ortaya koymuş bir kurumsunuz. Gazetecilik anlamında, şeffaf ve dürüst bir yayın politikası yürüttünüz bugüne kadar. Aksuluların ve Aksu’nun menfaatlerini hep ön palanda tuttunuz.  Aksu’nun ilk gazetesisiniz. Bu bile başlı başına bir değerdir. Başarıdır. Şahsım ve tüm Aksulular adına sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

AK Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi Ercan Ak

Yeni kurulan bir ilçede, ilk ve öncü olmak zor bir süreçtir. Sizler doğru ilkeli ve tarafsız haberciliğinizle bu süreci başarıyla gerçekleştirdiniz. Sağlıklı ve istikrarlı bir yayın politikası yürüterek, büyük bir yol aldınız. Halktan gelen tepkileri aktardınız, yöneticilerinde çözüm odaklı söylemlerini kitlelere deklare ettiniz. İnşallah bu başarılarınız, daha uzun soluklu olur. Bu vesileyle, Güneyhaberci Aksu Ailesi’ni tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Ekonomist Siyasetçi Ahmet Yaşar

Aksu'da basın sektörünün gelişmesinde büyük katkınız herkes tarafından bilinmektedir. Aksu’da ilk olma zorluğunu muhakkak ki sizde yaşadınız. Özellikle küçük yerde gazetecilik yapmak ve gazeteyi yaşatabilmek, bugünlere getirebilmek gerçekten çok zordur. Büyük mücadeleler verdiğinizi yakinen bilmekteyim. Gazeteyi yaşatmak için nasıl çalıştığınızı yakinen bilmekteyim. Ben bir siyasetçi olarak halka sesimizi duyurabilmenin yolunun yazılı ve görsel basından geçtiğini çok iyi bilmekteyim. Böyle bakıldığında siyaset ve basın birbirine muhtaçtır. Bunun bilinciyle iyi ki varsınız. Nice yıllar dilerim. Başarılarınız daim olsun.

MHP İlçe Başkanı Kemal Kara

Aksu gibi bir yerde 7 yılı geride bırakmak hiç şüphesiz kolay değil. Sizler bu zoru başardınız. Bu başarının altında dik duruşunuzla beraber, kamuoyunun menfaatini gözeten haberler yapma gerçeği yatıyor. 7 yıl içerisinde biz siyasilerin sesini kamuoyuna duyuran doğru ve ilkeli habercilik yapan, kamuoyunun gelişmesinde yol göstermede yardımcı olduğunuz için başarılarınızın devamını diliyorum. 

CHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Mustafa Oruç

Tarafsız olduğunuzu her platformda gösterdiniz. Kimse yokken, gelip Aksu’da bir gazete kurarak, taşın altına elinizi soktunuz. Herkese söz hakkı verdiniz. Kimsenin adamı olmadınız. Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik politikası uygulayarak, vatandaşın sesi oldunuz. Kamunun menfaatlerini hep ön planda tuttunuz. Bu vesileyle sizleri bir kez daha kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.

Ordu Tarım Mehmet Akif Ordu

Tarafsız ve objektif yayın hayatında milletin sesi olduğunuz için, Aksu’da ilkleri yaşatan Güneyhaberci Aksu Ailesinin 8’inci yayın döneminin hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Sizler zor bir süreci geride bıraktınız. Umarım bu tutumunuzu her zaman sürdürür ve daha farklı ilklere imza atarsınız. Aksu’da ilk ve süreli olmak kolay değildir. Bu başarının altında ilkeli yayın politikası yatıyor.  Sizlerde bu anlamda bu realiteyi ortaya koydunuz. Bu vesileyle Güneyhaberci Aksu Ailesini tekrar tebrik ediyor, başarı dolu nice yıllar geçirmenizi temenni ediyorum. 

Kemerağzı Mahalle Muhtarı Aydın Tezcan

Basın ilçemiz için önemlidir. Görülmeyenleri, duyulmayanları halkla buluşturur.  Basın bizim için önde gelen hizmet araçlarımızdan bir tanesidir.  Sizlerde seviyeli ve tarafsız habercilik politikanızla, bu kentin ilçe olması adına büyük bir rol oynadınız. Başarı sergilediniz. Büyük emekler sarf ettiniz. Birçok zorluklarla karşılaştınız. Ama kat ettiğiniz bu yol, size bu başarıyı getirdi. Yedi yıldır yaptığınız hizmetlerden dolayı size teşekkür ediyor ve başarılarınız devamını diliyorum.

İma Emlak Ahmet Gülcü ve Fatih Mahalle Muhtarı İbrahim Baki Gülcü

Bundan tam yedi yıl önce yayın hayatına başlayan, sorumlu ilkeli haber anlayışıyla kuruluşundan bugüne kadar, halkımızın güvenini ve saygınlığını kazanan, başarılı çalışmalara imza atan doğru, hızlı ve tarafsız haber iletmeyi birinci öncelikli görev edinen ve misyonunu sürdüreceğinden emin olduğumuz Güneyhaberci Aksu Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

İş Adamı İsmail Metin

Haber konusunda tarafsız ve doğru yayın politikası sürdürüyorsunuz. Güneyhaberci Aksu Ailesi olarak cesaretlisiniz. Kalbinizle ve dik duruşunuzla sizi taktir ediyorum.  Aynı zamanda sizin bu tarafsızlığınız ve dik duruşunuzu her yerde dile getiriyorum. Umarım hep böyle kalırsınız. Kentimizin bu anlamda yayın politikasını sürdürecek basın kuruluşlarına ihtiyaç vardır. Bu vesileyle sizleri bir kez daha tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Mustafa Poyraz

Doğru ve tarafsız haberleriyle öne çıkan bir gazetesiniz. Bu yayın politikasını sürdürmek büyük bir özveri ve yürek ister. Sizler bu özveri ve yüreği ortaya koyarak, bugüne kadar geldiniz. Kentin sesi soluğu oldunuz. Duymadıklarımız görmediklerimiz kamuoyuna duyurdunuz. Sorunları dile getirdiniz.  Sorunların çözümünde aracı oldunuz. Bu vesileyle sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. 

Murtuna Mahalle Muhtarı Bekir Doğan

Gazetemizden memnunuz. Ne zaman sorunların yetkililere iletilmesi anlamına talebimiz olduysa, her zaman yanımızda yer aldınız. Bize ses oldunuz.  Bölgemizin sorunlarını her daim dile getirdiniz ve bizim sesimiz oldunuz. Samimi ve dostane hareket ettiniz. Kamu menfaatini her zaman önde tutunuz. Bu özverinizden dolayı size teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki kentimizin gazetesi oldunuz. Yeni yaşınız kutlar, nice yaşlar geçirmenizi temenni ediyorum.

Mimari Yapı Yunus Akpınar

Aksu’da iletişim ağı olarak, geniş bir potansiyele sahip gazetemizsiniz.  Aksu dağınık bir bölge olmasına rağmen, habercilik ve iletişimle halkı birbirine kaynaştıran, bölgede yapılan siyaseti, bölge halkını en iyi bir şekilde dile getiren, Aksu’ya özgü değerleri ve Aksu’yu en iyi tanıtan, sosyal medya kullanımıyla haber ağını genişleterek, kitlelere sesimizi duyuruyorsunuz. Mimari yapı ailesi olarak yeni yaşınızı kutluyoruz.

Üstün Restaurant Hasan Efe Üstün

Doğru ve tarafsız bir şekilde yazdığınız için Aksu’muzun ilk gazetesi olmazınızı tebrik ediyorum. Nice daha uzun yıllara inşallah. Başarılarınızın devamını diliyorum.

AK Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi Hamza Deniz

Aksu’da yerel basının öncüsüsünüz. Tarafsız ve ilkeli yayın politikası yürütüyorsunuz. Sizleri bu anlamda tebrik ediyorum.  Başarılarınızın devamını diliyorum. Gazete anlamında Aksu’muza büyük değer kattınız. Kentin gelişiminde büyük bir misyon üstlendiniz. İlkeli ve tarafsız habercilik politikanızın devam etmesi dileğiyle nice yıllar diliyorum.

Mardan Sigorta Uğur Erke

Güney haberci gazetesi Aksu’muzun değerli gazetelerinden bir tanesidir. Samimi tarafsız ve ilkeli olduğunuz için teşekkür ediyorum. Aksu’muzun bütün sorunlarını dile getirerek gelişmesi adına çalışmalar yaptığınız için sizi kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.

AK Parti Aksu Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır

Dürüst ve tarafsız gazetecilik yaptığınız için halkımızı doğru bilgilendirdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum ve başarılı buluyorum. Kaleminizin kuvvetini tüm halkımız biliyor ve doğru kullandığınız içinde başarınıza başarı katarak ilerlediğinizi görüyorum. Yeni yaşınızı kutluyorum ve daha nice hizmet dolu yıllara diyorum.

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız

Güneyhaberci Aksu Gazetesi denince akla ilk gelen, onurlu, ilkeli, dürüst gazetecilik yapan bir kurum akla geliyor. Kişilerin ve kurumların adamı değil de, kamuoyunun menfaatlerini gözeten habercilik anlayışını sürdüren bir gazete olmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Gazetecilik onurlu bir iştir. Bu onurlu ve dürüst duruşunuzun devam etmesi dileğiyle, nice yıllar diliyorum. 

AKGİAD Başkanı Duran Celbiş

Güneyhaberci Aksu gazetesi Aksu’nun ilk yerel gazetesi, burada bizde bu gazeteye ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz. Aksu’nun neredeyse doğru haber anlayışıyla iyi bir ekibi. Yerel gazetecilik kültürüyle Aksu’da yeniliklere ışık tutan, Aksu için hizmet eden aynı zamanda dostluklara önem veren, Aksu’nun daha iyi yaşanabilir bir Aksu için, ışık tutan gazetemizdir. Tebrik eder bu anlamlı gününüzü kutlarım.

AK Parti Aksu Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş

Basın her şeyden önce bilgi, kültür ve ahlak işidir. Basın, bir milletin ortak sesidir. Milletimizin; haber alma ihtiyacını karşılayan, kültürel yönden gelişimine destek olan tüm basınımızı, Aksu’muzda 7. Hizmet yılını dolduran Güney Haberci Aksu ailesini kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Dernek Başkanı Metin Kanmaz

Tarafsız ve güvenilir yayıncılık yapıyorsunuz. Aksu’muzun ve özelliklede Kundu’muzun sesi oluyorsunuz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım sizlere yayın hayatınızda başarılar diliyoruz ve nice 8 yıllara diyoruz.

Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş

Bölgemizin ilk gazetesi Güney Haberci Aksu Gazetesi’nin yıl dönümünü kutluyorum. Doğru, tarafsız ve ilkeli yayın hayatında başarılar diliyorum. Aksu’nun gelişmesi ve kalkınmasında büyük emekler sarfeden gazete kurucu ve çalışanlarına 8’inci yılları hayırlı olsun diyorum.

Paradise Emlak  Mustafa Aslan

Aksu’nun ilk yerel gazetesi GüneyHaberci Aksu gazetesinin yıl dönümü kutlu olsun. Aksu’da kurulduğunuz ilk günden bu yana doğru ve tarafsız habercilik anlayışınızdan ve etik yayın ilkelerinizden hiçbir zaman taviz vermeden, görevinizi layıkıyla yerine getirdiğinizi yakından biliyorum. 8. Yılına girdiğiniz yayın hayatınızın daha nice başarılar getirmesini temenni ediyor, kurucularını ve ekibinizi kutluyorum.

Mandırlar Emlak İbrahim Gökçe

İlçemizin ilk gazetesi Güney Haberci Aksu Gazetesinin yıl dönümü kutlu olsun. Aksu’nun sesi, gözü kulağı olmayı sürdüren bizim gazetemiz Güney Haberci Aksu gazetesi  ekibini canı gönülden kutluyorum. Başarılarınız daim olsun.

MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Osman Sarı

Öncelikle sizi kutluyorum. İlk günden bu yana hep dik duruş sergilediniz. Basın sektöründe Aksu’nun ilki sizsiniz. Bu büyük başarı sonrası 7 yılı geride bırakarak 8. Yılın haklı gururunu yaşamak en doğal hakkınızdır. İlkeli, dürüst, tarafsız ve objektif habercilik anlayışınız size bu başarıyı kazandırmıştır. Daha kaliteli yayınlar yapmanız dileğiyle yeni yaşınızı canı gönülden kutluyorum.

Anahtar Kelimeler:
Güney Haberci Aksu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.