G20 zirvesinde Obama'ya golf oynama teklifinde bulunacağız'

ANTALYA Belek'teki Calista Luxury Resort Otel sahibi Özdoğan Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdoğan, G20 Zirvesi için bölgeye gelecek ABD Başkanı Barack Obama'ya golf oynama teklifinde bulunacaklarını söyledi.

28 Nisan 2015 Salı 17:51
G20 zirvesinde Obama'ya golf oynama teklifinde bulunacağız'


Ali Özdoğan, Antalya'da 15-16 Kasım tarihlerinde yapılacak G 20 Zirvesi'nin, Türkiye ve Belek bölgesi için çok büyük nimet olduğunu söyledi. Özdoğan, "G20 için Antalya'ya ciddi bir fon ayrıldı. G20, Belek bölgesinin güvenilir bir marka olmasına büyük katkı sağlayacak. Yaklaşık 15 bin kişi Belek bölgesinde konaklama yapacak" dedi. 20 devlet başkanı geleceğini ve her otele 1 devlet başkanı verileceğini aktaran Özdoğan, "Toplam 25 otel G 20 zirvesi için kapanacak. ABD Başkanı Barack Obama hangi otelde kalırsa kalsın, Belek bölgesinde kalacağı için bölgedeki otellerin de marka değeri artacak. Obama'ya Belek'te golf oynama teklifinde bulunacağız" diye konuştu.

'KALİTEDEN ÖDÜN VERİLMEMELİ'

Rusya'daki ekonomik kriz nedeniyle Rus turist sayısındaki azalmaya da değinen Ali Özdoğan, bunun önüne geçmek için fiyatlardan taviz verilmesinin doğru olmadığını kaydetti. 'Bu seneyi kurtaralım' derken fiyatların indirilmesinin sonraki yıllarda sıkıntıya neden olabileceğini aktaran Ali Özdoğan, "Bizim için olmazsa olmaz Rus turistlere en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmeliyiz. Bir tek turizm sektöründe değil, her sektörde sıkıntı yaşanıyor. Onun için Rus sektörünü çok iyi tutup, kaliteden ve fiyattan ödün vermememiz lazım" diye konuştu.


'OTELCİLERDE BİRLİK VE BERABERLİK YOK'

Bazı acentelerin her sene kriz olduğu söyleminde bulunduğunu vurgulayan Ali Özdoğan, "Geçen yıllarda bu tür taktikler uygulandı. Otel çok fakat otelcilerin birlik ve beraberlik olmamasından kaynaklanan dezavantajı acenteler kendi lehine kullanıyor" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 28.04.2015 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.