Firma ve girişimciler fuarda buluştu

ANTALYA Expo Center'da (ANFAŞ) düzenlenen Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarı'nda firmalar ve girişimci adayları buluştu.

23 Mayıs 2017 Salı 16:38
Firma ve girişimciler fuarda buluştu
ANFAŞ'ta düzenlenen Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarı sona erdi. Uluslararası ve ulusal markaların katıldığı fuarda yatırımcılara iş fırsatları sunuldu. 'Ne iş yapsak diyenler bu fuarda buluşuyor' sloganıyla düzenlenen Franchise Expo Eurasia Fuarı'na yaklaşık 54 firma katıldı. Arı Fuarcılık Proje Satış Sorumlusu Ahmet Koca, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerindeki yatırımcıların franchise firmalarıyla buluşturulduğu ilk fuar olduğunu söyledi.



Fuara Subway, Kono Pizza, Ziyafet ve Battalbey çiğ köfte, Era Gayrimenkul, Altın Emlak, Lisani Dil Eğitim kurumları gibi çok sayıda firmanın katıldığından bahseden Koca, aynı fuarın ekim ayında da Dubai'de planlandığını kaydetti. Fuar katılımcılarından Ziyafet Çiğköfte de yatırımcı adayları ve Türkiye'nin çeşitli illerinden girişimcilerle buluştu. Ziyafet Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Akıncı, 2005 yılında İstanbul Arnavutköy'de hizmet vermeye başladıklarını, bugün 65 şehirde 550 şubeye ulaştıklarını söyledi. 

Son Güncelleme: 23.05.2017 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.