FETÖ müştekisi Osman Kaçmaz talimatla ifade verdi

ANKARA'da açılan FETÖ ana davasının müştekilerinden Sincan Ağır Ceza Mahkemesi eski başkanı Osman Kaçmaz, Antalya'da talimatla ifade verdi. Kaçmaz, 13 müştekisi olan 72 sanıklı davayla ilgili soruşturmanın genişletilmesini talep etti.

02 Aralık 2016 Cuma 15:39
FETÖ müştekisi Osman Kaçmaz talimatla ifade verdi
Ankara 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na sunulmak üzere Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde talimatla ifadesi alınan Osman Kaçmaz, Antalya Adliyesi'ne avukatı Nizamettin Sağır ile birlikte geldi. Sabah saatlerinde ifadesi alınan Kaçmaz, Sincan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanıyken bu örgütün kendisine baskı kurduğunu, komplo yaptığını ve itibarsızlaştırıldığını ileri sürdü. Kaçmaz, yerine FETÖ'ya mensup bir hakimin atanmak istendiğini söyledi. Kendisinin 1993 yılından beri bu örgütle mücadele ettiğini ileri süren Kaçmaz, iktidarın ise 17- 25 Aralık 2013 tarihinden itibaren mücadeleye başladığını ifade etti.

Emekli olduktan sonra yerleştiği Antalya'da da FETÖ ile ilgili inceleme ve araştırmalarına devam ettiğini söyleyen Osman Kaçmaz, FETÖ ile kararlılıkla mücadele edilmediğini öne sürdü. Kaçmaz, "İstediklerini almakta, istediklerini bırakmaktadırlar. Bana göre mücadelenin yapılmamasının sebebi şudur. Aynı çanaktan yemek yiyorlar" dedi.
 

Son Güncelleme: 02.12.2016 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.