EXPO 2016 Antalya'ya destek

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez ile Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel Sekreteri Vicente Gonzalez Loscertales Paris'te bir araya geldi.

18 Mart 2015 Çarşamba 14:09
EXPO 2016 Antalya'ya destek
BIE Genel Sekreteri Vicente Gonzalez Loscertales ile toplantı gerçekleştiren EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez başkanlığındaki heyet, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Genel Sekreter Haşmet Suiçmez, inşaat ve peyzaj çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini, ülke katılımları ile yurtiçi ve yurtdışında yapılan tanıtım faaliyetlerini titizlikle yürüttüklerini belirtti. Toplantıda EXPO 2016 Antalya'yı çok önemsediklerini belirten BIE Genel Sekreteri Loscertales, Türkiye'nin başarısı için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

EXPO 2016 Antalya heyeti, Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil'i de ziyaret etti. Büyükelçi Akil, ülkemiz için büyük öneme sahip EXPO 2016 Antalya'nın tanıtımına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 18.03.2015 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.