Eşinin özlemi ölüme götürdü

ANTALYA'da 3'üncü kattaki ofisin pervazından atlayan Akdeniz Üniversitesi Öğrenci İşleri'nde görevli 46 yaşındaki Meral Çağlayan, kaldırıldığı hastanede öldü. Çağlayan'ın 8 yıl önce eşini kaybetmesinin ardından bunalıma girdiği ve uzun süredir tedavi gördüğü

03 Mart 2016 Perşembe 12:04
Eşinin özlemi ölüme götürdü

 Olay, Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi içinde yer alan enstitüler binasında dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Bir süredir psikolojik tedavi gören öğrenci işlerinde görevli Meral Çağlayan, 3'üncü kattaki pencerenin altındaki pervaza çıktı. Çağlayan'ı fark edenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Polis ekipleri Çağlayan'ı aşağı inmesi için ikna etmeye çalışırken, itfaiye görevlileri pencerenin altında branda açarak önlem aldı. İkna çabalarına rağmen Meral Çağlayan kendini boşluğa bıraktı. Brandanın üstüne düşen Çağlayan'a sağlık ekipleri müdahale etti.




Başından ve boynundan yaralanan Meral Çağlayan, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Çağlayan gece yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çağlayan'ın ölümü tüm mesai arkadaşlarını yasa boğdu. Biri kız olmak üzere iki çocuğu bulunan Çağlayan'ın 8 yıl önce eşi Metin Çağlayan'ı kaybettiği bu özlem yüzünden her yıl biraz daha bunalıma girdiği ve uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

Çağlayan'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Gazipaşa İlçesi'ne gönderildi.

Son Güncelleme: 03.03.2016 12:10
Anahtar Kelimeler:
Eşinin özlemi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.