Erdoğan hafta sonu Antalya'da

Başbakan Erdoğan'ın Antalya mitingiAK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, tüm Antalyalıları Başbakanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü gerçekleştireceği mitinge davet etti.

10 Temmuz 2014 Perşembe 15:14
Erdoğan hafta sonu Antalya'da
AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, tüm Antalyalıları Başbakanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00’da Kepez Arena Spor Salonu yanında gerçekleştireceği mitinge davet etti. Başbakan Erdoğan’ın ilk mitingine Samsun’dan başlaması ve ardından Erzurum’a gitmesinin ayrı bir önemi olduğunu belirten Başkan Mustafa Köse, “Türkiye için yeni bir dönemin kapıları açılmak üzere. Türkiye 12 yıl önce tanıştığı dünya lideri ile başladığı değişim ve gelişim hamlesine 10 Ağustos tarihinden sonra daha da hızlanarak devam edecek” dedi.

Bugüne kadar daima milletin içinde yer alan, onlarla birlikte aynı sofraya oturarak aynı yemeği paylaşan, aynı acıyı- aynı sevinci paylaşan Başbakan Erdoğan’ın Antalya’ya yeni müjdelerle geleceğini ifade eden Köse, “10 Ağustos ülkemiz için yeni bir dönem olacak ve tarihte ilk kez Cumhurbaşkanını halk seçecek. 10 Ağustos tarihinden itibaren filizlenen Türkiye’nin umutları daha da yeşerecek. Dünyanın her tarafında bizden güç, destek, umut bekleyen mazlumlar, Türkiye'nin gücünü, kuvvetini ve şefkatini bir kez daha hissedeceklerdir” şeklinde konuştu. Ülkemizin 28 Temmuz günü mübarek Ramazan Bayramını idrak edeceğini dile getiren Köse, “10 Ağustos günü milletimizin de desteği ile milletin adamı Cumhurbaşkanı olarak köşke çıkacak ve ikinci bir bayramı daha kutlayacağız.”
 

Son Güncelleme: 10.07.2014 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.