Emniyetteki işlemleri tamamlandı

Antalya'da 30 yargı mensubundan 20'si adliyeye sevk edildi

20 Temmuz 2016 Çarşamba 15:03
Emniyetteki işlemleri tamamlandı
DARBE girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Antalya'da gözaltına alınan 30 hakim ve savcıdan 20'si emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Antalya'da gözaltına alınan 18 hakim ve 12 savcıdan 20'sinin sorguları tamamlandı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan yargı mensuplarından 20'si adliyeye sevk edildi. Savcı eşi V.K. ile birlikte gözaltına alınan kadın hakim Y.K.'nin, kucağında 2 yaşındaki oğluyla adliyeye getirilmesi dikkati çekti. Y.K.'nin oğlunu bırakacağı kimsesi olmadığı için yanında getirdiği kaydedildi.



Hakim ve savcılara ait silahlar da delil torbası içinde polislerce adliyeye getirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında sevk edilen hakim ve savcılar, cumhuriyet savcılığında ifade vermeye başladı. Gözaltındaki 10 yargı mensubunun ise emniyetteki sorguları devam ediyor. Haklarında gözaltı kararı bulunan 14 hakim ve savcının aranmasına ise devam ediliyor.

Son Güncelleme: 20.07.2016 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.