Emniyet Müdürü Ulucan'ın 19 Mayıs mesajı

ANTALYA İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

18 Mayıs 2019 Cumartesi 13:52
Emniyet Müdürü Ulucan'ın 19 Mayıs mesajı

İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan yayımladığı mesajda, Türk milletinin tarih sahnesinde bir defa daha ayağa kalkışının, sesinin yükselişinin ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş yolunda milli mücadelenin ilk kıvılcımının atılışının 100. yılını kutlamanın coşkusu ve heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

Kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletini muasır medeniyetler seviyesine yükselmesinin ancak Türk gençliğinin çalışkanlığı ve azmiyle başarılabileceğini düşünen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, bunun ancak gençlerin omuzlarında yükseleceğine olan inancıyla, bu günü Türk gençliğine armağan ettiğini belirten Ulucan, "Cumhuriyetimizin muhafazası ve savunulması görevini en çok güvendiği Türk gençliğine vermiştir. İnanıyorum ki! gençlerimiz, 19 Mayıs ruhuyla birlikte istiklalimize, istikbalimize ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacak; tarihimizden aldıkları ilhamla, medeniyet yürüyüşümüzü çok daha ileri mesafelere taşıyacaklardır. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, başta bu değerli emaneti sonsuza dek yaşatarak, gelecek nesillere iletecek gençlerimizin olmak üzere, vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Son Güncelleme: 18.05.2019 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.