DSP çirkin saldırıyı KINADI!

Geçtiğimiz günlerde Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ergin Çevik'e 3 şehir eşkıyası tarafından  yapılan çirkin saldırı, Aksu Belediye Meclisi'inde, DSP grubu tarafından kınandı.

03 Haziran 2019 Pazartesi 13:14
DSP çirkin saldırıyı KINADI!

Grup adına kınama yapan Grup sözcüsü Mustafa  Poyraz, bu yaşananların Aksu adına hoş olmadığını ve tahsip edilemeyeceğini ifade etti. DSP Grup Sözcüsü Mustafa Poryraz şunları söyledi:  “Geçtiğimiz günlerde Aksu’muzda yayın yapan Güneyhaberci Aksu Gazetesi'nin Genel yayın Yönetmeni Gazeteci Ergin Çevik'e, 3 şehir eşkıyası tarafından çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı konumunda olan Aksu'muzun adının,  bu tür eşkıyalıklarla anılmaması için, bu saldırıyı gerçekleştirenlerin arkasından oluşan karanlık güçlerin kimler olduğunun ortaya çıkartılması ve konuyla alakalı adli merciler tarafından gerekli çalışmaların yapılacağına inanıyoruz.  Saldırıyı Demokratik Sol Parti grubu adına şiddetle kınıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.