Doktorlar ve işadamları iftarda buluştu

SALI Grubu üyeleri, Anadolu Hastanesi doktorları ile iftarda buluştu. Geleneksel olarak her sene düzenlenen iftar yemeğinde Özel Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çaylak'ın daveti ile bir araya gelen üyeler, iftar sonrası hazırlanan sunumları dinledi.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 18:33
Doktorlar ve işadamları iftarda buluştu
Salı Sanayici ve İşadamları Grubu üyeleri ve Anadolu Hastanesi doktorları, Özel Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çaylak'ın ev sahipliğinde ve Anadolu Hastanesi'nin tüm branşlardaki hekimlerinin de katıldığı iftar yemeğinde bir araya geldi. Toplantıta Alman konsolosu Martin Vetter de eşiyle birlikte konuk olarak katıldı. Tüm davetlilerin eşleriyle katıldığı iftar, Rixos Downtown Hotel'de gerçekleştirildi. Antalya'nın 5 ilçesinde 2 binden fazla ekibiyle şehre sağlık hizmeti veren Anadolu Hastanesi'nin yönetim ekibi ve uzman doktorları, iftar saatini beklerken iş adamlarıyla sohbet etme fırsatı buldu. İftar sonrası doktorlar ve işadamları, sağlık üzerine hazırlanan sunumu dinledi.


 

Son Güncelleme: 31.05.2017 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.