Demokrasi şehitleri Kepez'de yaşayacak

KEPEZ Belediyesi, Fettullahçı Terör Örgütü'nün (FETO) kanlı darbe girişiminde hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizin anısını ilçede yaşatacak.

31 Temmuz 2016 Pazar 12:56
Demokrasi şehitleri Kepez'de yaşayacak
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 Temmuz darbe girişimine karşı direnirken hayatını kaybeden demokrasi şehitlerinin kahramanlığını ilçede ölümsüzleştiriyor. Başkan Tütüncü, yakın bir tarihte hizmete girecek Kepez Devlet Hastanesi'nin bulunduğu Güneş Caddesi'nin adını, '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Caddesi' olarak değiştireceklerini açıkladı.

Başkan Tütüncü, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında cuntaya ilk kurşunu Özel Kuvvetler Karargâhı'nda sıkan ve darbeci grubun başındaki Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldüren Astsubay Ömer Halisdemir'in de anısını Kepez'de yaşatacaklarını duyurdu. Tütüncü, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Caddesi ile kesişen Hastane Caddesi'ne de Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in adın vereceklerini belirtti.

Başkan Hakan Tütüncü, caddelerin isimlerinin değiştirilmesi talebini Ağustos ayındaki belediye meclis toplantısında görüşerek karara bağlayacaklarını kaydetti.
 

Son Güncelleme: 31.07.2016 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.