Dağcılar Akdağ'a tırmandı

TOROSLAR Doğa Sporları Kulübü'nün (TODOSK) kış kampına katılan dağcılar, 3024 metre yükseklikteki Akdağ'a tırmandı.

08 Aralık 2016 Perşembe 10:50
Dağcılar Akdağ'a tırmandı
TODOSK'un kış programı kapsamında düzenlediği 2 günlük kampı, Ankara Mavi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MADADOST) ile Denizli Dağcılık ve Doğa Sporcuları Kulübü (DENDAK) üyelerinin katılımıyla Kaş İlçesi Gömbe Yaylası'nda yapıldı. Dağcılar, etkinliğin ilk günü Subaşı Yaylası'na kamp kurup, ateş yaktı, geceyi çadırlarda geçirdi. Kampın ikinci gününde donanımlı sporcular, 3024 metre yüksekliğindeki Akdağ'a tırmanışa geçti.

Profesyonel dağcılar İlkşen Yıldırım, Cihan Yıldırım, Aynur Sorgun, Fatma Pekçetin, Gülsen Salman, Cem Sağdıç, Tolga Mete, Suat Aydın Sunak, Cafer Doğanay, Mehmet Kocaakça, Turgut Taşçı, Emin Demir, Şuayip Oygen, Kemal Deniz, Erdoğan İster, Lütfi Hamarat, Faruk Vural ve Özcan Cinkaya, tırmanışın sonunda karlı zirveye ulaştı.
Türk Bayrağı ile kulüplerinin pankartlarını açan dağcılar, zirvede kar topu oynadı, kardan adam yaparak eğlendi.
 

Son Güncelleme: 08.12.2016 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.