Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu Antalya'da

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplu açılışlar ve Expo 2016 Antalya'nın açılış töreni için Antalya'ya geldi.

22 Nisan 2016 Cuma 14:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu Antalya'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile birlikte özel uçak 'ANA' ile saat 12.45'te Antalya'ya geldi. Aynı saatlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu da özel uçakla Antalya Havalimanı'na indi.



Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve protokol mensupları tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Cuma namazını kılmak üzere Kepez İlçesi'ndeki Hüseyin Alanlı Camii'ne otobüsle geçti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Kepez Arena'da düzenlenecek toplu açılış töreni ile EXPO 2016 Antalya'nın açılış törenine katılacak.

Son Güncelleme: 22.04.2016 14:10
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.