CHP'li Yıldız çirkin saldırıyı kınadı

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, Gazeteci Ergin Çevik’e yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu ve bu olayın avukatı olacağını söyledi

27 Mayıs 2019 Pazartesi 10:49
CHP'li Yıldız çirkin saldırıyı kınadı

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, geçtiğimiz hafta içerisinde Aksu Güneyhaberci Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergin Çevik’e yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Yıldız, saldırının Kundu’da bulunan Orion Pazaryeri ile ilgili olduğuna dair bilgi aldıklarını ve olayın bu noktaya gelmesinin sorumlusunun Aksu Belediyesi olduğunu ifade etti.

DİKKATLİ OLMALIYIZ

Saldırı olayının sıradan bir olay olmadığına vurgu yapan Yıldız, “Bu olayı Aksu’da görev yapan bir siyasi parti ilçe başkanı olarak şiddetle kınıyorum. Bu olay sıradan bir olay değil. Geçmişte de buna benzer bir olay sayın genel başkanımıza yapıldı. Baktığınız zaman toplumu 15-20 yıldır etnik ve bölgesel olarak ayrıştırdılar. Biz Türk milletiyiz ve bütün halindeyiz. Dolayısıyla bu tür hesap kitap işleri için, para pul için bu tür toplum ahlakını ve çocuklarımızın ahlakını bozacak davranışlardan kaçınmamız gerekiyor. Biraz daha hareketlerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Böylesine vahim olaylar yaşanıyorsa, bu toplumda yolda yürüyen vatandaşın can ve mal güvenliği yoksa sözün bittiği yerdeyiz.

AKSU’NUN BAŞ BELASI

Başkan Yıldız, saldırının Orion Pazaryeri ile ilgili yapılan haberler nedeniyle gerçekleştiğine dair bilgi aldıklarını belirtti. Kenan Yıldız, “Bu pazaryerini bu şekilde husumetli vaziyete sokan, bugün maalesef kardeşim de olsa Aksu Belediyesi’ni yönetenlerdir. Bu pazaryeri aksunun baş belasıdır. Bugün baş belasıdır, yarın da baş belasıdır. Bunu düzeltmek zorundalar. Gazeteci arkadaşımız Ergin Çevik, bu pazaryeriyle ilgili bir şey söylüyorsa toplumun menfaati için, toplumu aydınlatma bağlamında söylüyor. Yoksa kendisinin kişisel bir hesabı, çıkarı yok. Biz böyle olayların avukatı olmaya devam edeceğiz. Birileri savcısı olabilir ama biz de avukatı olacağız.

Son Güncelleme: 27.05.2019 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.