CHP İlçe Başkanı Şahin'den 'yönetim kurulu' eleştirisi

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, ilçe başkanlarının belediye şirketlerinin yönetim kurullarında yer almasını doğru ve etik bulmadığını söyledi.

11 Mayıs 2019 Cumartesi 11:35
CHP İlçe Başkanı Şahin'den 'yönetim kurulu' eleştirisi

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Büyükşehir Belediyesi şirketlerinin yönetim kurullarına partisinin ilçe başkanlarının getirilmesini eleştirdi. Konunun parti kamuoyunda tartışıldığını belirten Şahin, "Hayatım boyunca aldığım en onurlu ve gurur verici görev CHP İlçe Başkanlığıdır. Bu anlayışla bir ilçe başkanının maaş alarak bir yönetim kurulunda bulunmasını veya belediye iştiraklerinden maaş almasını etik ve doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum. CHP'li üyelerimizin bana verdiği onurlu görevi, bu anlayışla devam ettirmeye ve partime layık olmaya çalışmaya devam edeceğim" dedi.


CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk ve CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, Mesut Kocagöz'ün yönetim kurulu başkanı olduğu Büyükşehir Belediye şirketi ANET A.Ş.'nin yönetim kurulunda görev alıyor.

Anahtar Kelimeler:
CHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.