Çatı'da Büyük Şok!

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun yarın gerçekleştirilecek Antalya programının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

08 Temmuz 2014 Salı 11:25
Çatı'da Büyük Şok!
Çarşamba günü Antalya’dan Akdeniz’e inmesi beklenen CHP ve MHP’nin çatı adayı İhsanoğlu’nun programı, ileri bir tarihe ertelendi. CHP İl Başkanı Devrim Kök, "Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu için yarım günlük bir program öngörülmüştü. Bunun mümkün olmadığını ilettik. Kabul gördü, ileri bir tarihe ertelendi" diye konuştu.

İhsanoğlu Akdeniz'e İnemiyor!
Ekmeleddin İhsanoğlu için Antalya’da saat 10.00’dan 17.00’ye kadar bir program öngörülmüştü. Saat 10.00’da Antalya Havalimanı’nda karşılanacak İhsanoğlu, önce Vali Sebahattin Öztürk’ü ziyaret edecek, ardından hızlandırılmış programla önce Antalya’nın iş dünyasıyla, ardından meslek odaları ve sonrasında sivil toplum örgütleriyle bir araya gelecekti. Bu arada fırsat bulabilirse bir şehir turu yapması planlanan İhsanoğlu, saat 17.00’de ise kentten ayrılacaktı. Bu programı kabul etmeyen CHP ve MHP il başkanları, eğer ziyaret Ramazan ayı içinde gerçekleşirse sabahtan teravih namazına kadar uzanan geniş bir zaman diliminde Ekmeleddin İhsanoğlu’yla Antalya’da seçim çalışması yapmayı hedefliyor. 

Son Güncelleme: 08.07.2014 11:27
Anahtar Kelimeler:
AntalyaçatıIhsanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.